Få vores nyheder på mail

90 år - og 65 gange på Rhodos

Pressemeddelelse   •   Jul 21, 2016 07:50 CEST

Selvom det ikke var nødvendigt, gav kabinechef Lisbeth Sejerø en hjælpende hånd til Harry Steengaard, der 65 gange har fløjet med Spies til Rhodos.

Harry Steengaard er mere end almindeligt glad for Rhodos. Den 90-årige Stevns-borger er netop vendt hjem fra sin rejse nummer 65 til den populære, græske ferieø. Og hver gang bor han på Spies’ Hotel Constantin midt i Rhodos by – og hver gang er det nøglen til favoritværelset 205, han får udleveret af receptionisten med ordene: - Haaaarry! Welcome!

Den seneste tur blev lidt mere festlig end normalt. Harrys runde dag blev således markeret med champagne og velkomstord over højttaleren på Thomas Cook-flyet efterfulgt af klapsalver fra medpassagererne. På hotellet var der gaver fra rejsearrangøren. – Man føler sig næsten som en rockstjerne, var fødselarens kommentar til den megen virak.

Dagene på Rhodos går med at besøge græske venner, fodre havnens fisk med boller, som er smuglet ud fra hotellets morgenmadsbuffet, hjælpe restauratøren på hans foretrukne restaurant med at sætte stole frem til dagens gæster og så selv hente ”honoraret” i form af en kold Mythos-øl i køleskabet.

På spørgsmålet om man kan blive for gammel til at rejse, kommer svaret klart og tydeligt.

- Nej, det handler om at acceptere, at man måske ikke helt kan det, man kunne før og så bare nyde det, der kan lade sig gøre, også selvom alting går langsomt. Jeg har i hvert fald ikke tænkt mig at stoppe med at rejse!

Yderligere information: Kommunikationschef Torben Andersen, tlf. 40 59 47 00.

Spies er Danmarks største rejsearrangør. Selskabet indgår i den nordiske rejsekoncern Thomas Cook Northern Europe sammen med rejsearrangørerne Ving i Norge og Sverige, Tjäreborg i Finland samt hotelselskabet Resorts & Hotels, der bl.a. driver hotelkæderne Sunwing Family Resorts og Sunprime Hotels. Spies’ gæster flyver fortrinsvis med søsterselskabet Thomas Cook Airlines Scandinavia. Thomas Cook Group plc er noteret på Børsen i London og selskabets ca. 22.000 ansatte opererer i over 200 lande. Thomas Cook Group Airlines, der bl.a. tæller Condor i Tyskland, Thomas Cook Airlines i Storbritannien og Thomas Cook Airlines i Belgien, er med 90 moderne og miljøvenlige fly Europas 11. største flyselskab.