Få vores nyheder på mail

Børnenes krammedyr får boardingkort på ferieflyet

Pressemeddelelse   •   Feb 18, 2016 14:58 CET

Når man som barn flyver ud i den store verden, er det både godt og trygt at have sit foretrukne krammedyr med på rejsen, ligegyldigt om det er kaninen Kalle, dukken Stella eller giraffen Lollo.

Fremover opgraderes krammedyrenes status, når børnefamilierne tjekker ind til ferien med Spies' eget flyselskab, Thomas Cook Airlines.

- Ligesom de øvrige familiemedlemmer får krammedyret sit eget boardingkort, når det rejser fra danske lufthavne. Det skal blot udfyldes med navn og pladsnummer. Med dette initiativ ønsker vi at vise, at alle passagerer er vigtige for os - også de mindste. Skulle det værst tænkelige ske, nemlig at yndlingsdyret forsvinder i ferietumulten i lufthavnen eller på flyet, kan vi altid genforene det med dets rette ejer, siger kommunikationschef i Spies, Torben Andersen.

Yderligere information: Kommunikationschef Torben Andersen, tlf. 40 59 47 00.

Spies er Danmarks største rejsearrangør. Selskabet indgår i den nordiske rejsekoncern Thomas Cook Northern Europe sammen med rejsearrangørerne Ving i Norge og Sverige, Tjäreborg i Finland samt hotelselskabet Resorts & Hotels, der bl.a. driver hotelkæderne Sunwing Family Resorts og Sunprime Hotels. Spies’ gæster flyver fortrinsvis med søsterselskabet Thomas Cook Airlines Scandinavia. Thomas Cook Group plc er noteret på Børsen i London og selskabets ca. 22.000 ansatte opererer i over 200 lande. Thomas Cook Group Airlines, der bl.a. tæller Condor i Tyskland, Thomas Cook Airlines i Storbritannien og Thomas Cook Airlines i Belgien, er med 90 moderne og miljøvenlige fly Europas 11. største flyselskab.