Få vores nyheder på mail

Danskere kan bo på hotelskib i Havana

Pressemeddelelse   •   Apr 28, 2016 08:07 CEST

Amerikanerne er i stort tal på vej til Cuba. Det betyder en voldsom mangel på hotelværelser - ikke mindst i hovedstaden Havana. Det problem løser Spies med lidt kreativ tænkning i form af et flydende hotel. Danmarks største rejsearrangør har aftalt med det italienske krydstogtselskab MSC Cruises, at de til vinter besøger Havana i to dage med skibet Armonia med 976 kahytter med plads til 2.697 gæster.

- Vores gæster har mulighed for at bo på skibet og opleve Havana herfra. Efter to dage i den cubanske hovedstad stævner skibet ud med kurs mod Belize, Honduras og Mexico. Når skibet returnerer til Cuba, kan vores gæster fortsætte Cuba-ferien i seks nætter i Varadero, som tæller hoteller - de fleste med All Inclusive - af høj kvalitet, siger kommunikationschef Torben Andersen fra Spies.

Spies starter vintersæsonen den 28. november. Gæsterne flyver direkte fra København til Cuba med en Airbus 330 fra selskabets eget flyselskab Thomas Cook Airlines.

Læser-/journalistservice – hvis du vil videre:
Læs mere om Spies’ krydstogter fra Cuba her: https://www.spies.dk/cuba/krydstogt-fra-havana.

Yderligere information: Kommunikationschef Torben Andersen, tlf. 40 59 47 00, eller produktchef Carlos Cebrian, tlf. 26 14 26 93.

Spies er Danmarks største rejsearrangør. Selskabet indgår i den nordiske rejsekoncern Thomas Cook Northern Europe sammen med rejsearrangørerne Ving i Norge og Sverige, Tjäreborg i Finland samt hotelselskabet Resorts & Hotels, der bl.a. driver hotelkæderne Sunwing Family Resorts og Sunprime Hotels. Spies’ gæster flyver fortrinsvis med søsterselskabet Thomas Cook Airlines Scandinavia. Thomas Cook Group plc er noteret på Børsen i London og selskabets ca. 22.000 ansatte opererer i over 200 lande. Thomas Cook Group Airlines, der bl.a. tæller Condor i Tyskland, Thomas Cook Airlines i Storbritannien og Thomas Cook Airlines i Belgien, er med 90 moderne og miljøvenlige fly Europas 11. største flyselskab.