Få vores nyheder på mail

Her rejser danskerne hen i påsken

Pressemeddelelse   •   Mar 27, 2018 09:14 CEST

Her på Ocean Beach Club på Gran Canaria vil mange danskere tage sig en svømmetur i påsken. En suite med direkte adgang til en indbydende pool er et hit i denne vinter og den kommende sommer.

Kulden holder fortsat danskerne i et jerngreb,og mange vælger derfor at fejre påsken på varmere, sydlige himmelstrøg. De kanariske Øer med først og fremmest Gran Canaria og Tenerife er danskernes foretrukne, når de rejser med Danmarks største rejsearrangør Spies.

Efterspørgslen efter påskerejser har været stor, og der findes i dag kun få strøpladser tilbage. Men for dem der har lyst til en storbyferie, er det fortsat muligt at komme afsted.

-Til vores sol-og baderejsemål er der nærmest udsolgt, men der er fortsat plads til en række storbyer. Meteorologerne spår om 18 grader i Rom Langfredag og 16 grader i Barcelona, så det er noget mere behageligt end de hjemlige 2-3 grader med udsigt til spredte snebyger, siger kommunikationschef Torben Andersen fra Spies.

Da påsken falder tidligt i år, har danskerne i første række valgt solsikre rejsemål som De kanariske Øer, Egypten og opkomlingen Kap Verde. Ca. 70 pct. af alle vinterrejser går til de populære kanariske øer ud for Marokkos kyst. Efter påske gør de mere nærliggende rejsemål omkring Middelhavet sig klar til at tage imod de solhungrende danskere.

Top 5 - hertil rejser danskerne efter solen i påsken (Spies’ statistik):

1)Gran Canaria

2)Tenerife

3)Kap Verde

4)Madeira

5)Mallorca

Top 5 – danskernes foretrukne storbyer i påsken:

1)Rom

2)Barcelona

3)London

4)Dubai

5)Paris


Yderligere information: Kommunikationschef Torben Andersen, Spies, tlf. 40 59 47 00.

Spies er Danmarks største rejsearrangør. Selskabet indgår i den nordiske rejsekoncern Thomas Cook Northern Europe sammen med rejsearrangørerne Ving i Norge og Sverige, Tjäreborg i Finland samt hotelselskabet Resorts & Hotels, der bl.a. driver hotelkæderne Sunwing Family Resorts og Sunprime Hotels. Spies’ gæster flyver fortrinsvis med søsterselskabet Thomas Cook Airlines Scandinavia. Thomas Cook Group plc er noteret på Børsen i London og selskabets ca. 22.000 ansatte opererer i over 200 lande. Thomas Cook Group Airlines, der bl.a. tæller Condor i Tyskland, Thomas Cook Airlines i Storbritannien og Thomas Cook Airlines i Belgien, er med 90 moderne og miljøvenlige fly Europas 11. største flyselskab.