Få vores nyheder på mail

Hold ferie i Ronaldos seng

Pressemeddelelse   •   Okt 06, 2016 14:46 CEST

Hotellets gæster får svært ved at glemme, at de bor på Ronaldos eget hotel – over alt er der med rund hånd opsat fotos af den 31-årige fodboldhelt – kåret som verdens bedste spiller.

Så kan man vist ikke nå højere i popularitet. Fodboldspilleren Christiano Ronaldo kommer fra Madeira, og her har myndighederne netop omdøbt øens lufthavn til Ronaldo Airport. Kun en anden kendt fodboldspiller, Georg Best, har lagt navn til en lufthavn, nemlig den i Dublin.

- Ronaldo har sagt tak for æren ved at åbne et designhotel på krydstogthavnen i fodboldspillerens hjemby Funchal. Her sammenblandes europæisk design som bl.a. Arne Jacobsens Svane-stole. Som en del af det femstjernede hotel har Ronaldo åbnet et museum (fem euro i entre), der fortæller om hans liv og karriere, siger kommunikationschef Torben Andersen, Spies.

Hotellet hedder Pestana CR 7 og er andet led i Ronaldos nye hotelkæde. Det første blev indviet i Lissabon, og snart følger CR7-hoteller i Madrid og New York. Hotellet på Madeira, der nu findes i Spies' vinterprogram, åbnede i denne sommer og udmærker sig ved et heftigt design og kitschede detaljer, men frem for alt er det Christiano Ronaldos liv og fodboldkarriere, som præger hotellet. Væggene prydes af et utal af portrætter af fodboldhelten, og mange af gulvene er belagt med tæpper, som leder tankerne hen på en fodboldbane.

Hotellets 49 værelser er udstyret med flere højteknologiske løsninger, f.eks. usb-oplader, Apple-tv, Bluetooth til trådløs musikstreaming samt stemningsbelysning. De fleste værelser har udsigt til øens travle krydstogthavn. Swimmingpoolen ligger på taget, og baren besøges flere gange om ugen af en dj.

Yderligere information: Kommunikationschef Torben Andersen, tlf. 40 59 47 00.

Spies er Danmarks største rejsearrangør. Selskabet indgår i den nordiske rejsekoncern Thomas Cook Northern Europe sammen med rejsearrangørerne Ving i Norge og Sverige, Tjäreborg i Finland samt hotelselskabet Resorts & Hotels, der bl.a. driver hotelkæderne Sunwing Family Resorts og Sunprime Hotels. Spies’ gæster flyver fortrinsvis med søsterselskabet Thomas Cook Airlines Scandinavia. Thomas Cook Group plc er noteret på Børsen i London og selskabets ca. 22.000 ansatte opererer i over 200 lande. Thomas Cook Group Airlines, der bl.a. tæller Condor i Tyskland, Thomas Cook Airlines i Storbritannien og Thomas Cook Airlines i Belgien, er med 90 moderne og miljøvenlige fly Europas 11. største flyselskab.