Få vores nyheder på mail

Krammedyr får deres egen butik på Rhodos

Pressemeddelelse   •   Aug 22, 2016 17:24 CEST

Når Gustav Cebrian flyver på ferie med Spies’ eget flyselskab, Thomas Cook Airlines, er der også boardingkort med sædenummer til hans krammedyr.

Messi og Ronaldo har længe haft deres – og nu har Spies’ to maskotter, Lollo og Bernie, også fået egen butik og hjemmeside med salg af deres egen merchandise. De to figurer nøjes ikke med blot at sælge trøjer med deres navne på ryggen. Deres fotos figurerer nu på alt fra hæfteplaster over svømmearme til cd’er med deres egen musik, som også er udkommet som musikvideoer.

Den første L & B flagstore er åbnet på Sunwing Family Resort Kalithea på Rhodos – et familieresort, der kan tage imod mere end 2.000 gæster, og som i denne sommer får besøg af ca. 5.000 danskere.

-Hidtil har giraffen Lollo og bamsen Bernie kun været anvendt af Spies og dets søsterselskaber i Norden, men fremover skal de også være maskotter for børn fra 15 europæiske lande på familiehoteller verden over. Derfor er der oprettet en special Lollo og Bernie-skole på Mallorca, hvor figurerne over to uger skal lære bl.a. at danse og ikke mindst kramme børnene, fortæller kommunikationschef i Spies, Torben Andersen.

Det er tanken at udvide udbredelsen af Lollo og Bernies merchandise gennem såkaldte ”shop-in-shop” på rejsearrangørens 10 Sunwing Family Resorts og to Ocean Beach Clubs i fem lande. Som supplement til butikkerne har Lollo og Bernie fået deres egen hjemmeside, som i Danmark hedder https://www.lollobernieshop.com/daDK/.

Produkterne sælges også hos Thomas Cook Airlines, der netop har lanceret et specielt boardingkort til krammedyr.

Yderligere information: Kommunikationschef Torben Andersen, tlf. 40 59 47 00.

Spies er Danmarks største rejsearrangør. Selskabet indgår i den nordiske rejsekoncern Thomas Cook Northern Europe sammen med rejsearrangørerne Ving i Norge og Sverige, Tjäreborg i Finland samt hotelselskabet Resorts & Hotels, der bl.a. driver hotelkæderne Sunwing Family Resorts og Sunprime Hotels. Spies’ gæster flyver fortrinsvis med søsterselskabet Thomas Cook Airlines Scandinavia. Thomas Cook Group plc er noteret på Børsen i London og selskabets ca. 22.000 ansatte opererer i over 200 lande. Thomas Cook Group Airlines, der bl.a. tæller Condor i Tyskland, Thomas Cook Airlines i Storbritannien og Thomas Cook Airlines i Belgien, er med 90 moderne og miljøvenlige fly Europas 11. største flyselskab.