Få vores nyheder på mail

Mallorca er sommerens mest trendy rejsemål - her møder du de kendte

Pressemeddelelse   •   Jul 07, 2016 10:47 CEST

Restaurant Ca's Patro March i Deià på Mallorcas nordkyst er en af Michael Douglas og Cathrine Zeta Jones’ favoritter. I denne sommer vil den også få besøg af mange danskere.

Hele Europa valfarter til Mallorca, og alene Spies sender i denne sommer mere end 40.000 danskere til øen, som er blevet et af kendissernes hotteste steder ved Middelhavet.

Det er ikke kun børnefamilierne, som bliver lokket til Middelhavets ferieø nummer et. Mallorca har været danskernes mest populære rejsemål i mere end 60 år og er i år mere populær end nogen sinde. Ca. 230.000 danskere vil i år besøge øen – 13 pct. flere end sidste år. Også mange kendte fra film-, sang- og sportsverdenen har fundet vej til øen og bor der hele eller dele af året.

– Den bedste måde at opleve Mallorcas mange facetter på er i bil, som kan lejes i en uge fra under 1.000 kr. Et must er den bohemeagtige landsby Deià på nordkysten – og besøg gerne en af de to restauranter i byens klippefyldte bugt. Her spiste en af mine kolleger forleden frokost og havde Michael Douglas og Cathrine Zeta Jones ved nabobordet – han formummet bag et kæmpe tørklæde, der virkelig signalerede, at her sad en rigtig kendis. De to har i mange år haft hus i de smukke bjerge omkring Valldemossa, hvor han har etableret et museum, som fortæller om den smukke nordkyst, fortæller Torben Andersen, kommunikationschef i Spies.

Hvis man besøger Mallorca i sommer, løber man let ind i en række kendte, som i mange tilfælde bor på de samme rejsemål som Spies’ gæster.

Brad Pitt og Angelina Jolie – Port d’Andratx
Richard Branson – Banyalbufar
Andrew Lloyd Webber – Deià
James Blunt – Campanet
Anni-Frid Lyngstad fra Abba – det vestlige Mallorca
Claudia Schiffer – Camp de Mar
Boris Becker – mellem Cala Ratjada og Costa los Pinos på østkysten
Rafael Nadal – Manacor
Den spanske kongefamilie bor dele af året i paladset Maryvent udenfor Palma
Annie Lennox – Es Porles
Julian Lennon – Portals Nous
Bent Fabricius-Bjerre – Santa Ponsa
Michael Laudrup – Son Boronat

Priseksempel: Fly t/r København – Mallorca med Thomas Cook Airlines Scandinavia med afrejse den 19. august 2016 samt ophold i delt dobbeltværelse med balkon på Costa D’Or i Deià i en uge med morgenmad fra 7.899 kr. pr. person.

Læser-/journalistservice – hvis du vil videre:
Læs mere om Spies’ rejser til Mallorca her: https://www.spies.dk/spanien/mallorca.

Yderligere information: Kommunikationschef Torben Andersen, tlf. 40 59 47 00, eller produktchef Carlos Cebrian, tlf. 26 14 26 93.

Spies er Danmarks største rejsearrangør. Selskabet indgår i den nordiske rejsekoncern Thomas Cook Northern Europe sammen med rejsearrangørerne Ving i Norge og Sverige, Tjäreborg i Finland samt hotelselskabet Resorts & Hotels, der bl.a. driver hotelkæderne Sunwing Family Resorts og Sunprime Hotels. Spies’ gæster flyver fortrinsvis med søsterselskabet Thomas Cook Airlines Scandinavia. Thomas Cook Group plc er noteret på Børsen i London og selskabets ca. 22.000 ansatte opererer i over 200 lande. Thomas Cook Group Airlines, der bl.a. tæller Condor i Tyskland, Thomas Cook Airlines i Storbritannien og Thomas Cook Airlines i Belgien, er med 90 moderne og miljøvenlige fly Europas 11. største flyselskab.