Få vores nyheder på mail

Nordens største fly fra København til Kap Verde

Pressemeddelelse   •   Mar 21, 2017 15:35 CET

På Kap Verde er man tæt på at kunne give turisterne solgaranti. Her stråler solen 350 dage om året, og vandet omkring øen Sal med hovedbyen Santa Maria egner sig også til windsurfing.

Spies er til den kommende vinter klar med et solsikkert alternativ til De Kanariske Øer, der lige nu oplever et boom i turister fra hele Europa. Det har været med til at presse hotelpriserne i vejret. Alternativet hedder Kap Verde – en øgruppe ca. 500 km ud for Afrikas kyst. Her ligger gennemsnitstemperaturen fire-fem grader højere end på Gran Canaria og Tenerife.

Spies satser stort på det nye rejsemål. Selskabet indsætter således Nordens største langdistancefly fra Thomas Cook Airlines Scandinavia på flyvningen mellem København og øen Sal. Flyet kan tage cirka 400 passagerer, der kan glæde sig over bedre komfort med f.eks. videounderholdning i alle sæder og kortere flyvetider. Widebody-flyet kan gennemføre hjemrejsen på seks timer og 30 minutter og uden mellemlanding – cirka to timer hurtigere end andre fly til Kap Verde, der på begge veje må ned og tanke på en af de kanariske øer eller i Lissabon.

- Vi har sæsonpremiere den 18. oktober og flyver så hver onsdag frem til den 28. marts. Vi starter med at have 13 hoteller i og omkring byen Santa Maria på øen Sal – mange af dem tilhører kvalitetskæden Melia (kategori 4 og 4+), som mange danskere kender fra en række spanske rejsemål, siger kommunikationschef Torben Andersen fra Spies.

Selv om flyrejsen til de 17 Kap Verde-øer er længere end til De Kanariske Øer, kan det nye rejsemål nær Ækvator godt være med, når det gælder prisen for f.eks. en uge. – Man kan købe otte dage med transport og morgenmad på Hotel da Luz (kategori 2) for blot 3.999 kr. pr. person. Kap Verde er årets anden vinternyhed fra os fra København – tidligere på året lancerede vi Puerto Plata i Den Dominikanske Republik, fortæller Torben Andersen.

Yderligere information: Produktchef Carlos Cebrian, tlf. 26 14 26 93, eller kommunikationschef Torben Andersen, tlf. 40 59 47 00.

Spies er Danmarks største rejsearrangør. Selskabet indgår i den nordiske rejsekoncern Thomas Cook Northern Europe sammen med rejsearrangørerne Ving i Norge og Sverige, Tjäreborg i Finland samt hotelselskabet Resorts & Hotels, der bl.a. driver hotelkæderne Sunwing Family Resorts og Sunprime Hotels. Spies’ gæster flyver fortrinsvis med søsterselskabet Thomas Cook Airlines Scandinavia. Thomas Cook Group plc er noteret på Børsen i London og selskabets ca. 22.000 ansatte opererer i over 200 lande. Thomas Cook Group Airlines, der bl.a. tæller Condor i Tyskland, Thomas Cook Airlines i Storbritannien og Thomas Cook Airlines i Belgien, er med 90 moderne og miljøvenlige fly Europas 11. største flyselskab.