Få vores nyheder på mail

Nordjyderne er lige nu de mest rejselystne

Pressemeddelelse   •   Okt 28, 2016 08:28 CEST

Hotel Altamar på Gran Canaria er det hotel uden for Danmark, der hvert år besøges af flest danskere. Forholdet mellem hotellet og Spies er så tæt, at der er indrettet særlige Simon Spies-suiter på hotellet.

Nordjyderne er Danmarks mest rejselystne. Endnu inden der står den 1. november i kalenderen, har Spies solgt 99 pct. af alle månedens rejser fra Aalborg til Gran Canaria og Tenerife. Til sammenligning har Danmarks største rejsearrangør ”kun” solgt 85 pct. af rejserne fra København og cirka 90 pct. fra Billund.

- Det knapt så solrige vejr i skolernes ferier gør, at rigtig mange familier har et behov for at komme af sted til sikker sol og varme. Det mærker vi specielt i jule- og nytårsferien, hvor 75 pct. af vores rejser til vinterfavoritterne Gran Canaria og Tenerife er solgt, siger kommunikationschef Torben Andersen fra Spies, der kan tilbyde 108 hoteller på Tenerife og 204 på Gran Canaria.

Et af de mest populære er Hotel Altamar i Puerto Rico på Gran Canaria. Dette hotel fejrer i år 30 års jubilæum og besøges hvert år af ca. 8.000 danskere. Ca. 20 pct. af Altamar-gæsterne er nordjyder. Jubilæet fejres med en stor fest på hotellet den 11. december. Hertil kommer ca. 50 fra det nordjyske.

Læser-/journalistservice – hvis du vil videre:
Læs mere om Spies’ rejser til Hotel Altamar i Puerto Rico på Gran Canaria her: https://www.spies.dk/de-kanariske-oer/puerto-rico/altamar

Yderligere information: Produktchef Carlos Cebrian, tlf. 26 14 26 93, eller kommunikationschef Torben Andersen, tlf. 40 59 47 00.

Spies er Danmarks største rejsearrangør. Selskabet indgår i den nordiske rejsekoncern Thomas Cook Northern Europe sammen med rejsearrangørerne Ving i Norge og Sverige, Tjäreborg i Finland samt hotelselskabet Resorts & Hotels, der bl.a. driver hotelkæderne Sunwing Family Resorts og Sunprime Hotels. Spies’ gæster flyver fortrinsvis med søsterselskabet Thomas Cook Airlines Scandinavia. Thomas Cook Group plc er noteret på Børsen i London og selskabets ca. 22.000 ansatte opererer i over 200 lande. Thomas Cook Group Airlines, der bl.a. tæller Condor i Tyskland, Thomas Cook Airlines i Storbritannien og Thomas Cook Airlines i Belgien, er med 90 moderne og miljøvenlige fly Europas 11. største flyselskab.