Få vores nyheder på mail

Nu er Spies klar med sommerens 10 rejsemål

Pressemeddelelse   •   Jan 04, 2018 15:13 CET

Så er Spies’ klar med sommerens ”afgangstavle” fra Bornholms Lufthavn. Årets nyheder er Kroatien og Parga i Grækenland.

Bornholmerne er gået ind i det nye år med en rekordstor rejselyst. Sammenligner man med samme tidspunkt i fjor, har de bestilt 55 pct. flere rejser til årets 10 flyvninger med Spies fra Bornholms Lufthavn. De går alle direkte ud og hjem til syv forskellige solrejsemål.

- Det er vores forventning, at bornholmerne vil købe rejser for ca. tre millioner kroner i januar og februar. Når vi går ind i marts, vil omkring 70 procent af vores 2.100 rejser fra Bornholms Lufthavn være solgt, siger produktchef Carlos Cebrian fra Spies.

Årets nyheder fra Bornholm er Split-området i Kroatien og Parga på det græske fastland. Den lille by med ca. 3.900 indbyggere strækker sig som et amfiteater omkring en smuk bugt med små øer.

-Bornholmerne elsker når vi kommer med nyheder, som de ikke tidligere har kunnet flyve direkte til fra øens lufthavn. En sådan er Kroatien og mere end fem måneder før flyet letter, er næsten 70 procent af rejserne hertil solgt. Ellers ser billedet ud som tidligere: Rhodos og Mallorca er – ligesom i den øvrige del af landet – bornholmernes favoritrejsemål, siger Carlos Cebrian.

Også i år vil der blive gennemført to flyvninger til Gran Canaria. Spies eget flyselskab, Thomas Cook Airlines, er ene om at tilbyde nye Airbus-fly, der kan flyve fra Bornholm til De kanariske Øer uden mellemlandinger for at tanke brændstof.

Top 5 over de bedst solgte rejsemål fra Bornholm ser således ud:

  1. Rhodos
  2. Mallorca
  3. Split (Kroatien)
  4. Gran Canaria
  5. Chania (Kreta)

De øvrige rejsemål fra Bornholm er Parga og Heraklion på Kreta.

Billedtekst (klik på linket):

https://www3.spies.dk/spiesdk/presse/GR_PVK_Olympic_Studios_2xLyu04_00011.jpg

Parga – så bliver det ikke meget mere græsk. Selv om byen ligger på fastlandet, er der stemning som på en græsk ø. Også grækerne selv er vilde med at holde ferie i området.

Yderligere information: Produktchef Carlos Cebrian, tlf. 26 14 26 93, eller kommunikationschef Torben Andersen, tlf. 40 59 47 00.

Spies er Danmarks største rejsearrangør. Selskabet indgår i den nordiske rejsekoncern Thomas Cook Northern Europe sammen med rejsearrangørerne Ving i Norge og Sverige, Tjäreborg i Finland samt hotelselskabet Resorts & Hotels, der bl.a. driver hotelkæderne Sunwing Family Resorts og Sunprime Hotels. Spies’ gæster flyver fortrinsvis med søsterselskabet Thomas Cook Airlines Scandinavia. Thomas Cook Group plc er noteret på Børsen i London og selskabets ca. 22.000 ansatte opererer i over 200 lande. Thomas Cook Group Airlines, der bl.a. tæller Condor i Tyskland, Thomas Cook Airlines i Storbritannien og Thomas Cook Airlines i Belgien, er med 90 moderne og miljøvenlige fly Europas 11. største flyselskab.