Få vores nyheder på mail

Nu også Spies-fly fra Midtjylland til Tyrkiet

Pressemeddelelse   •   Dec 07, 2017 10:20 CET

Antalya er en pulserende storby med dejlige strande i gåafstand fra Kaleic icentrum, som den hyggelige havn med de gode spisesteder er en del af.

Spies bliver landsdækkende med trafik fra seks danske lufthavne

Danmarks største rejsearrangør, Spies, holder nu sit indtog i Midtjyllands Lufthavn. Selskabet har besluttet, at det i sommeren 2018 vil sende midtjyder direkte fra Karup-lufthavnen til tyrkiske Antalya med populære rejsemål som bl.a. Alanya, Side og Belek.

Første afgang fra Karup-lufthavnen gennemføres den 17. juni med en ny Airbus 321 med 212 læderstole fra danske Thomas Cook Airlines. – Vi synes ikke, at midtjyderne skal nøjes med charterafgange til blot Grækenland. Derfor kommer vi med et prisbilligt alternativ, nemlig Tyrkiet med hoteller af høj standard og mange med det eftertragtede all inclusive koncept, fortæller produktchef Carlos Cebrian fra Spies.

På åbningsflyet kan midtjyderne købe en uge på Smartline Sunpark Aramis (kat 4) i Alanya for 2.999 kr. pr. person.

- Er man en familie på to voksne og to børn under 12 år, kan man få kvalitet for alle pengene. Ikke alene flyver man med Thomas Cook Airlines med dansk besætning, entertainment og mad af høj kvalitet, men man kan også bo på et af vores 11 flagskibe, Sunwing Side Beach (kat.4), for blot 9.996 kr. for alle fire, siger Carlos Cebrian.

I Spies har man i forvejen succes med at benytte landets mindre lufthavne. – På Bornholm bor der ca. 39.000 indbyggere – ca. 2.100 af dem sender vi hvert år på ferie på 10 udsolgte fly. Det samme sker fra Odense. Vi er stolte over,at vi i 2018 er landsdækkende med feriefly fra hele seks danske lufthavne og glæder os til – på opfordring fra mange - at komme til Midtjylland med et kvalitetsprodukt. Vi ved, at kort afstand til ”ens egen” lufthavn har stor betydning, siger kommunikationschef Torben Andersen fra Spies.

Chefen for Midtjyllands Lufthavn, Frans Bjørn-Thygesen, glæder sig også over, at Spies til sommer vil flyve fra hans lufthavn med fly fra Nordens største charterflyselskab: - Det glæder os, at Spies som landsdækkende kvalitetsrejsearrangør også har set det store potentiale i vores centralt beliggende lufthavn og det rejselystne publikum i den midtjyske landsdel. Gennem 50 år har vi været kendt for at være regionens effektive erhvervslufthavn, men har med sommerens succesfulde genoptagelse af charterserier efter 20 års pause igen bevist, at vi med gratis parkering lige ved terminalen og som een af verdens mest punktlige lufthavne, har noget ganske unikt at tilbyde også private feriegæster.

Med Tyrkiet-flyene fra Midtjyllands Lufthavn kan de rejselystne nå populære Spies’ koncepthoteller som Sunwing Resorts for familierne og en række Sunprime Resorts for voksne uden børn. – Tyrkiet er den destination, hvor man får mest for pengene – ikke mindst når det gælder all inclusive hotellerne af høj standard – et produkt, som ca. 40 pct. af vores gæster vælger om sommeren, siger Carlos Cebrian, der på seks afgange i sommerferien vil sende 1.272 gæster afsted fra den midtjyske lufthavn.

http://www3.spies.dk/spiesdk/presse/presse-image-01-2017.jpg

Billedtekst (klik på linket for at se billedet):

Antalya er en pulserende storby med dejlige strande i gåafstand fra Kaleic icentrum, som den hyggelige havn med de gode spisesteder er en del af.

Yderligere information: Produktchef Carlos Cebrian, tlf. 26142693, kommunikationschef Torben Andersen, tlf. 40 59 47 00og lufthavnschef Frans Bjørn-Thygesen, Midtjyllands Lufthavn, tlf. 40 62 22 06

Spies er Danmarks største rejsearrangør. Selskabet indgår i den nordiske rejsekoncern Thomas Cook Northern Europe sammen med rejsearrangørerne Ving i Norge og Sverige, Tjäreborg i Finland samt hotelselskabet Resorts & Hotels, der bl.a. driver hotelkæderne Sunwing Family Resorts og Sunprime Hotels. Spies’ gæster flyver fortrinsvis med søsterselskabet Thomas Cook Airlines Scandinavia. Thomas Cook Group plc er noteret på Børsen i London og selskabets ca. 22.000 ansatte opererer i over 200 lande. Thomas Cook Group Airlines, der bl.a. tæller Condor i Tyskland, Thomas Cook Airlines i Storbritannien og Thomas Cook Airlines i Belgien, er med 90 moderne og miljøvenlige fly Europas 11. største flyselskab.