Få vores nyheder på mail

Nu ryger de sidste julerejser til solen

Pressemeddelelse   •   Nov 08, 2017 08:54 CET

Sandet på Isla Saona på Punta Cana er kridhvidt - samme farve som den sne, som mange håber på falder i juledagene

Hvad skal man vælge: julesol eller julesul….?

Rigtig mange danskere er ikke i tvivl: årets solunderskud skal indhentes i jule- og nytårsdagene. Spies, der er Danmarks største rejsearrangør, har solgt ni ud af 10 rejsermed afrejse i perioden fra den 19. til den 31. december. På samme tidspunkt i fjor var de samme tal otte ud af 10.

- Ønsker en familie på fire at holde juleferie i Hurghada i Egypten, er man for sent ude. Hertil er der allerede udsolgt – til et andet populært rejsemål, Tenerife, er der kun en håndfuld rejser tilbage i juledagene, fortæller kommunikationschef i Spies, Torben Andersen.

Over 70 pct. af jule- og nytårsrejserne går til De kanariske Øer. – Her er der endnu ledige pladser til Gran Canaria. Solhungrende fra hele Nordeuropa har dog øjnene skarpt rettet mod danskernes foretrukne feriested om vinteren, så allerede nu er der mangel på gode hoteller til den rigtige pris. Det bliver mere end svært selv at ”pakke” en flybillet med et hotel til en rimelig pris, sige Torben Andersen.

Oversøisk er der fortsat ledige pladser til Thailand, Cuba og Den dominikanske Republik. Salgssituationen for perioden 19. til 31. december ser således (flest solgte rejser i forhold til udbuddet):

  1. Madeira (udsolgt)
  2. Hurghada (udsolgt)
  3. Tenerife
  4. Kap Verde
  5. Fuerteventura
  6. Phuket
  7. Gran Canaria
  8. Punta Cana (Den dominikanske Republik)
  9. Puerto Plata (Den dominikanske Republik)
  10. Cuba


Spies er Danmarks største rejsearrangør. Selskabet indgår i den nordiske rejsekoncern Thomas Cook Northern Europe sammen med rejsearrangørerne Ving i Norge og Sverige, Tjäreborg i Finland samt hotelselskabet Resorts & Hotels, der bl.a. driver hotelkæderne Sunwing Family Resorts og Sunprime Hotels. Spies’ gæster flyver fortrinsvis med søsterselskabet Thomas Cook Airlines Scandinavia. Thomas Cook Group plc er noteret på Børsen i London og selskabets ca. 22.000 ansatte opererer i over 200 lande. Thomas Cook Group Airlines, der bl.a. tæller Condor i Tyskland, Thomas Cook Airlines i Storbritannien og Thomas Cook Airlines i Belgien, er med 90 moderne og miljøvenlige fly Europas 11. største flyselskab.