Få vores nyheder på mail

Ny webisode fra Spies finder vores bedste sider frem

Pressemeddelelse   •   Jun 14, 2017 10:00 CEST

Der sker noget i krop og sind, når vi rejser, vi bliver ganske enkelt en bedre version af os selv. En ny webisode fra Spies skal hjælpe os alle med at finde vores "indre Spies", som er det potentiale, vi har for blive mere tilfredse med os selv og med vores omgivelser.

På ferien ser alt pludseligt lysere ud

De fleste mennesker er godt nedkørte og energiforladte, inden de skal på ferie. Kufferten pakkes i sidste sekund, men allerede på vej ned i flyet, er det pludselig okay at tage en drink kl. 11 om formiddagen - for ferien er begyndt. De kontrollerede forbehold fra hverdagen slækkes, og skuldrene sænkes - ja selv dem, der hver nat lægger håndklæderne ud på liggestolene omkring poolen, bærer du over med. Dit overskud opstår, fordi du er på ferie, langt fra den ofte stressede hverdag med pligter og krav, der trækker energien ud af dig. Det er beviseligt sundt for helbredet at slappe af og komme i bedre humør.

Emil Thorup på jagt efter sin "indre Spies"

Rejsebureauet Spies kan se, at vi danskere bliver bedre versioner af os selv, når vi er på ferie, den viden efterprøver de i en webisode, hvor Emil Thorup, sammen med en medvært, tager til et feriested for at møde et par danskere og undersøge, om det rent faktisk forholder sig sådan. Hele konceptet med ferie er Emil Thorup noget skeptisk overfor, og om det oven i købet lykkedes ham at finde sin indre Spies og overgive sig til ferie-tilstanden, kan du se i webisoden "Din Indre Spies’, som rejsebureauet netop har lanceret.

Simon Spies ånd spøger i kulissen

Den famøse levemand, der grundlagde rejsebureauet i 1956, gav danskerne mulighed for at opleve en mere løssluppen og sjovere ferie, og introducerede os til en anden verden. Dengang hed det Spies, rejs og vær glad. At rejse er at blive glad, hvilket er godt for sindet. Den gamle Spies ville have danskerne ud af den grå hverdag og opleve en større glæde. I 2017 handler det om at komme væk fra hverdagens pres og finde ro, overskud og glæde i sig selv igen -det er det, vi kalder ’Din Indre Spies’.

Se webisode her: https://youtu.be/wes3RS1l6Pc?list=PLr3cUCYzs8B6VvSTRRqa_lwjtODpubUvo

Vil du vide mere om kampagnen og ’Din Indre Spies’ kontakt venligst:

Eva Lundgren, Spies
Mail: eva.lundgren@spies.dk
Telefon 2521 1134

Eller

Andreas Høgsberg, Agenda Group
Mail: ah@agendagroup.com
Telefon: 2615 1215

Spies er Danmarks største rejsearrangør. Selskabet indgår i den nordiske rejsekoncern Thomas Cook Northern Europe sammen med rejsearrangørerne Ving i Norge og Sverige, Tjäreborg i Finland samt hotelselskabet Resorts & Hotels, der bl.a. driver hotelkæderne Sunwing Family Resorts og Sunprime Hotels. Spies’ gæster flyver fortrinsvis med søsterselskabet Thomas Cook Airlines Scandinavia. Thomas Cook Group plc er noteret på Børsen i London og selskabets ca. 22.000 ansatte opererer i over 200 lande. Thomas Cook Group Airlines, der bl.a. tæller Condor i Tyskland, Thomas Cook Airlines i Storbritannien og Thomas Cook Airlines i Belgien, er med 90 moderne og miljøvenlige fly Europas 11. største flyselskab.