Få vores nyheder på mail

Nyt rejsemål for krydstogt: Hawaiiøerne

Pressemeddelelse   •   Jun 23, 2016 13:21 CEST

Pride of America sejler året rundt ud fra Honolulu med 917 besætningsmedlemmer. De mange store balkoner gør skibet perfekt, når der skal spottes hvaler. De 2.185 gæster kan vælge mellem 15 restauranter og 12 barer.

Spies fortsætter med at øge sit krydstogtudvalg. Nu indledes et samarbejde med rederiet Norwegian Cruise Line. Seks nye skibe og 15 nye krydstogtruter vil dermed være at finde i Spies’ program, hvoraf et krydstogt bliver til Hawaiis eksotiske øverden. Derudover tilbydes krydstogter i både Caribien og Middelhavet.

Ombord på de middelstore og familievenlige skibe er udvalget stort, først og fremmest når det gælder restauranter og barer. Norwegian Cruise Line tilbyder desuden deres såkaldte Freestyle Dining, som indebærer, at man selv bestemmer, hvor og hvornår man vil spise og ikke er henvist til faste middags-seatings.

- Det er rigtig spændende for os, at vi nu indleder et samarbejde med Norwegian Cruise Line, og det er et bevis på den voksende interesse, der er for krydstogter på markedet. Med de fleksible måltider ombord er man fri til helt at bestemme over sin egen tid, hvilket vi ved, at mange sætter pris på, siger Torben Andersen, kommunikationschef i Spies, der anslår, at ca. 40.000 danskere tager på krydstogt i år – en stigning på ca. 10 pct. i forhold til sidste år. I Norden er nordmændene med ca. 140.000 krydstogtgæster de mest ivrige til at holde ferie på havet – efterfulgt af svenskerne med ca. 85.000.

Med Spies kan man vælge at bo i indvendig eller udvendig kahyt, i kahyt med balkon eller i en suite. På de fleste af rederiets skibe tilbydes desuden det unikke koncept med singlekahytter, hvis man rejser på egen hånd. Ombord findes en række forskellige aktiviteter, underholdning, shopping og muligheder for at sole og bade. På skibet Norwegian Escape, som sejler i Caribien, findes desuden et snerum med arktisk kulde og en ølbar med eget mikrobryggeri.

Krydstogterne i Middelhavet udgår fra Barcelona og Venedig, hvorfra man sejler til smukke rejsemål som Rom, Dubrovnik og Santorini. Sejler man i Caribien, udgår krydstogterne enten fra Florida (Miami eller Port Canaveral) eller New York (Manhattan) og derefter til øer som Bahamas, Jamaica og Bermudas samt Belize og Mexico. For første gang tilbyder Spies nu også krydstogter i Hawaii med stop på øerne Maui, Hawaii, Oahu og Kauai, som kombineres med en uges sol- og badeferie i Honolulu.

- Dette er virkelig en fantastisk mulighed, hvis man vil opleve Hawaiis spændende øer og samtidig have alle de bekvemmeligheder, som findes ombord på et krydstogtskib, fortsætter Torben Andersen.

Bestiller man en krydstogtpakke med Spies og Norwegian Cruise Line, indgår fly, hotelovernatning, krydstogt samt helpension og drikkepenge ombord på skibet.

Priseksempler: Krydstogtpakke med krydstogt, fly og hotelovernatning:

Krydstogtet ”Livorno, Cannes, Barcelona, Neapel” med Norwegian Epic + 1 nat i Rom (i alt 9 dage) med afrejse fra København den 18. oktober 2016 samt ophold i delt, indvendig kahyt inkl. helpension fra 7.620 kr. pr. person.

Krydstogtet ”Maui, Hilo, Kona, Kauai” med Pride of America + 7 nætter i Honolulu (i alt 15 dage) med afrejse fra København den 22. april 2017 samt ophold i delt, indvendig kahyt inkl. helpension fra 23.095 kr. pr. person.

Yderligere information: Kommunikationschef Torben Andersen, tlf. 40 59 47 00, eller produktchef Carlos Cebrian, tlf. 26 14 26 93.

Spies er Danmarks største rejsearrangør. Selskabet indgår i den nordiske rejsekoncern Thomas Cook Northern Europe sammen med rejsearrangørerne Ving i Norge og Sverige, Tjäreborg i Finland samt hotelselskabet Resorts & Hotels, der bl.a. driver hotelkæderne Sunwing Family Resorts og Sunprime Hotels. Spies’ gæster flyver fortrinsvis med søsterselskabet Thomas Cook Airlines Scandinavia. Thomas Cook Group plc er noteret på Børsen i London og selskabets ca. 22.000 ansatte opererer i over 200 lande. Thomas Cook Group Airlines, der bl.a. tæller Condor i Tyskland, Thomas Cook Airlines i Storbritannien og Thomas Cook Airlines i Belgien, er med 90 moderne og miljøvenlige fly Europas 11. største flyselskab.