Få vores nyheder på mail

Påskerejserne er ved at slippe op

Pressemeddelelse   •   Feb 21, 2018 08:21 CET

Maspalomas-strandens sanddyner er skabt af sand, der er føget over havet fra Sahara-ørkenen i Afrika. Gran Canaria er påskens foretrukne rejsemål og byder bl.a. på en lang række religiøse processioner.

Påsken nærmer sig med hastige skridt og igen i år er der mange, der vælger at rejse udenlands i helligdagene. Spies har solgt lidt flere end 85 pct. af påskerejserne, hvilket er en del flere end samme tid sidste år. Flest vil fejre påsken på De kanariske Øer, men også storbyer som London, Rom og Paris er populære.

Flere end fire ud af fem sol- og baderejser fra København ersolgt. Nogenlunde samme billede tegner der sig for Billund og Aalborg med afrejse i perioden 28. marts til 2. april.

-Det er populært at rejse udenlands og møde foråret og sommeren. Vil man med på den trend, gælder det om at være hurtig. Er der udsolgt fra ens nærmeste lufthavn, er det en god ide at kigge på andre nærliggende lufthavne og være lidt fleksibel, når det gælder afrejsedatoen, siger kommunikationschef i Spies, Torben Andersen.

Påsken falder tidligt i år og højtidens mest populære solrejsemål er De kanariske Øer, Kap Verde og Egypten, men også storbyer og en række rejsemål rundt om Middelhavet lokker med temperaturer, som er betydelig mere behagelige end i Danmark. Når det gælder de klassiske sommerrejsemål omkring Middelhavet, er det kun Mallorca, der er åbnet op for chartertrafik i påsken.

Top 5 i påsken: 1) Gran Canaria, 2) Tenerife, 3) Kap Verde, 4) Hurghada of 5) Madeira.

Der er størst chancer for at finde rejser til Gran Canaria og Tenerife. Til de tre andre rejsemål er der kun såkaldte strøpladser.

Rejser med regulærfly – Dubai er i top.

Top 5 på rutefly ser således ud: 1) Dubai, 2) Costa del Sol, 3) Phuket, 4) Miami, 5) Maldiverne.

Påskerejser til storbyer med Spies: 1) Rom, 2) London, 3) Paris, 4) Prag og 5) Venedig.

Yderligere oplysninger: Kommunikationschef Torben Andersen, tlf. 40 59 47 00.

Spies er Danmarks største rejsearrangør. Selskabet indgår i den nordiske rejsekoncern Thomas Cook Northern Europe sammen med rejsearrangørerne Ving i Norge og Sverige, Tjäreborg i Finland samt hotelselskabet Resorts & Hotels, der bl.a. driver hotelkæderne Sunwing Family Resorts og Sunprime Hotels. Spies’ gæster flyver fortrinsvis med søsterselskabet Thomas Cook Airlines Scandinavia. Thomas Cook Group plc er noteret på Børsen i London og selskabets ca. 22.000 ansatte opererer i over 200 lande. Thomas Cook Group Airlines, der bl.a. tæller Condor i Tyskland, Thomas Cook Airlines i Storbritannien og Thomas Cook Airlines i Belgien, er med 90 moderne og miljøvenlige fly Europas 11. største flyselskab.