Få vores nyheder på mail

Solrejser for millioner under juletræerne

Pressemeddelelse   •   Dec 09, 2016 09:53 CET

For tusindvis af danskere starter feriedrømmene 2017 med et gavekort under årets juletræ.

Man behøver ikke at blive skuffet på forhånd, hvis der ligger en flad kuvert under juletræet. For i år vil den for tusindvis af danskere indeholde varme oplevelser i form af et gavekort til sydens sol og varme.

Spies, der er Danmarks største rejsearrangør, vurderer, at der i år vil ligge rejsegavekort for op mod 10 millioner kroner under danskernes juletræer. - Vi alene forventer at sælge for ca. tre millioner kroner - ca. 20 pct. mere end sidste år. I gennemsnit står der ca. 2.700 kr. på hvert kort, siger kommunikationschef Torben Andersen, Spies.

Mange ældre vælger at købe gavekort på 30-50.000 kr. - Stadig flere ældre inviterer børn og børnebørn på en fælles ferie i sydens sol og varme. Og juleaften er en god aften til at lukke en kuvert op med et gavekort, der dækker rejseudgiften for hele familien. Ca. 40 pct. af rejserne er med All Inclusive, så familien ikke behøver at have pungen fremme til f.eks. børnenes is og sodavand, siger Torben Andersen.

Yderligere information: Kommunikationschef Torben Andersen, Spies, tlf. 40 59 47 00.

Spies er Danmarks største rejsearrangør. Selskabet indgår i den nordiske rejsekoncern Thomas Cook Northern Europe sammen med rejsearrangørerne Ving i Norge og Sverige, Tjäreborg i Finland samt hotelselskabet Resorts & Hotels, der bl.a. driver hotelkæderne Sunwing Family Resorts og Sunprime Hotels. Spies’ gæster flyver fortrinsvis med søsterselskabet Thomas Cook Airlines Scandinavia. Thomas Cook Group plc er noteret på Børsen i London og selskabets ca. 22.000 ansatte opererer i over 200 lande. Thomas Cook Group Airlines, der bl.a. tæller Condor i Tyskland, Thomas Cook Airlines i Storbritannien og Thomas Cook Airlines i Belgien, er med 90 moderne og miljøvenlige fly Europas 11. største flyselskab.