Få vores nyheder på mail

Sommernyhed: Spies vil sende 1.036 fra Aalborg til græsk ø

Pressemeddelelse   •   Jan 19, 2017 15:19 CET

Stemningen på havnen i Molivos er noget af et trækplaster for mange danskere. Spies tilbyder bl.a. hotel Sea Horse direkte på den idylliske havn.

Nordjyderne er gået ind i det nye år med en voldsom rejselyst. Spies har den kommende sommer seks rejsemål fra Aalborg Lufthavn. Salget lige nu ligger 15 pct. over salget på samme tidspunkt i fjor. Igen i år er det Mallorca, som topper salget – fulgt af stadig mere populære Chania på Kreta. 

Også på landsplan er der voksende interesse for Grækenland. Spies har derfor besluttet at ”veksle” en Bodrum-afgang fra Aalborg til en græsk ferieø i skolernes sommerferie. Det første fly til Grækenlands tredjestørste ø, Mytilini, letter torsdag den 22. juni om eftermiddagen – sidste flyvning gennemføres torsdag den 3. august. Der bliver plads til 1.036 gæster på de i alt syv afgange fra den nordjyske lufthavn. I forvejen flyver Spies til Chania på Kreta fra Aalborg.

Mytilini – også kendt som Lesbos – er som nævnt Grækenlands tredjestørste ø og tæller ca. 86.000 indbyggere. Spies’ seks rejsemål ligger omkring en times kørsel fra lufthavnen nær Mytilini by og tæller områder som f.eks. historiske Molivos, Skala Kallonis og Plomari.

- Vi får igen i år afgange til Mytilini fra København og nu altså også fra Aalborg. Øen har et meget stort stampublikum, der kommer år efter år. Sidste sommer havde vi mange nordjyder, som valgte den lange tur via København for at kunne flyve til deres favoritø. Fra Aalborg bliver det flyselskabet Jettime, der hver uge stiller med et Boeing 737-fly med plads til 148 passagerer, siger kommunikationschef Torben Andersen fra Spies.

Naturen på den 1.630 km² store ø er præget af grønne skove, sølvgrå olivenplantager og brede blågrønne bugter, som skærer sig ind i landskabet. Kystlinjen måler hele 320 kilometer og rummer mange fine sandstrande.

Priserne starter ved 3.999 kr. for en uge med hotel og fly. Her bor man på hotel Marianthi i Molivos.

Yderligere information: Produktchef Carlos Cebrian, tlf. 26 14 26 93, eller kommunikationschef Torben Andersen, tlf. 40 59 47 00.

Spies er Danmarks største rejsearrangør. Selskabet indgår i den nordiske rejsekoncern Thomas Cook Northern Europe sammen med rejsearrangørerne Ving i Norge og Sverige, Tjäreborg i Finland samt hotelselskabet Resorts & Hotels, der bl.a. driver hotelkæderne Sunwing Family Resorts og Sunprime Hotels. Spies’ gæster flyver fortrinsvis med søsterselskabet Thomas Cook Airlines Scandinavia. Thomas Cook Group plc er noteret på Børsen i London og selskabets ca. 22.000 ansatte opererer i over 200 lande. Thomas Cook Group Airlines, der bl.a. tæller Condor i Tyskland, Thomas Cook Airlines i Storbritannien og Thomas Cook Airlines i Belgien, er med 90 moderne og miljøvenlige fly Europas 11. største flyselskab.