Få vores nyheder på mail

Sommerrejserne 2019 er nu frigivet til salg

Pressemeddelelse   •   Jun 29, 2018 12:09 CEST

Man skal være tidligt ude for at få fingre i de populære værelser med direkte adgang fra rummet til egen eller fælles pool – som her på Casa Cook på Kos.

Spies har allerede nu sat de fleste sommerrejser i 2019 til salg. Det gælder bl.a. til Spies’ egne koncepthoteller Sunwing Family Resort, Ocean Beach Club, Casa Cook, Cooks Club og voksenhotellerne Sunprime Hotels samt en lang række andre populære hoteller på Spies mange sommerrejsemål.

Næste sommer vil Spies efter planen flyve fra syv danske lufthavne (København, Aalborg, Århus, Billund, Bornholm, Karup og Odense). Der flyves med fortrinsvis egne Thomas Cook-fly til bl.a. klassiske rejsemål som Mallorca, Rhodos og Kreta, men selskabet har også frigivet pakkerejser med rutefly til alverdens nære og fjerne rejsemål. Spies’ mange egne hotelkoncepter er på det seneste udvidet med design-hotellerne Casa Cook og Cooks Club. De har været en succes fra start. Som noget nyt kan man forudbestille sit favoritværelse, men det er godt at være ude i god tid for at få de bedste værelser og de mest efterspurgte hoteller.


 - Det er et udtalt ønske fra mange af vores gæster, at de allerede nu kan sikre sig sommerferien 2019. Inden udgangen af juli er det vores opfattelse, at mindst 10 pct. at næste års sommeroplæg er solgt. For mange er ferieboligen vigtigere end selve rejsemålet, og de bedste hoteller og de store familierum er de hurtigste solgte, siger kommunikationschef Torben Andersen fra Spies, hvis designhoteller Casa Cook og Cooks Club har sat en helt ny standard for pakkerejser.

Det er i første række Spies’ egne hotelkoncepter, som nu er frigivet til 2019-salg. Af dem er Sunwing Family Resort, Ocean Beach Club, Casa Cook, Sunprime for voksne uden børn, Cooks Club og Family Garden de mest populære. På disse koncepthoteller er der en populær mulighed for at bestille sit favoritværelse.

Hertil kan man booke sommerrejsen 2019: Mallorca, Almerias kystlinjie, Gran Canaria, Tenerife, Madeira, Kreta, Rhodos, Kos, Kalymnos, Telendos, Skiathos, Skopelos, Thassos, Lesvos, Cypern, Kroatien, og Tyrkiet. De resterende rejsemål frigives til salg i løbet af sommeren.

Yderligere information: Produktchef Carlos Cebrian, tlf.26 14 26 93, eller kommunikationschef Torben Andersen, tlf. 40 59 47 00.

Spies er Danmarks største rejsearrangør. Selskabet indgår i den nordiske rejsekoncern Thomas Cook Northern Europe sammen med rejsearrangørerne Ving i Norge og Sverige, Tjäreborg i Finland samt hotelselskabet Resorts & Hotels, der bl.a. driver hotelkæderne Sunwing Family Resorts og Sunprime Hotels. Spies’ gæster flyver fortrinsvis med søsterselskabet Thomas Cook Airlines Scandinavia. Thomas Cook Group plc er noteret på Børsen i London og selskabets ca. 22.000 ansatte opererer i over 200 lande. Thomas Cook Group Airlines, der bl.a. tæller Condor i Tyskland, Thomas Cook Airlines i Storbritannien og Thomas Cook Airlines i Belgien, er med 90 moderne og miljøvenlige fly Europas 11. største flyselskab.