Få vores nyheder på mail

Spies åbner Den Olympiske Riviera til sommeren 2018

Pressemeddelelse   •   Okt 26, 2017 13:10 CEST

Strandpromenaden i Paralia – en typisk græsk by, men omkring 1.100 indbyggere.

Som den første danske rejsearrangør vil Spies næste sommer sende gæster med charterfly til Den olympiske Riviera, der ligger sydvest for Grækenlands næststørste by Thessaloniki. Her er der lange fine sandstrande, velindrettede hoteller og gode udflugtsmuligheder. Området er et af grækernes foretrukne, når de selv holder ferie.

For de fleste danske fans af Grækenland, er de tre destinationer Paralia, Plaka og Platamonas nyheder. Den smukke kystlinie mellem Det ægæiske Hav og Olympos bjergene byder på kilometer af hvide sandstrande, smuk natur og et væld af tavernaer med god mad lavet af lokale produkter til priser, der er lavere end i mange andre græske ferieområder.

- Grækenland har været et stort hit i sommeren 2017 – og efterspørgslen her og nu viser, at den trend fortsætter næste sommer. At holde ferie på fastlandet giver flere udflugtsmuligheder og vælger man Den olympiske Riviera, bliver man ikke skuffet. Udflugter til store seværdigheder som Olympen og Meteora og en sejltur til for eksempel Mamma Mias Skiathos kan anbefales, siger kommunikationschef Torben Andersen fra Spies.

Paralia er en lille by, hvor det er den mange kilometer lange strand, der spiller hovedrollen. Langs hovedgaden er der butikker og restauranter, og på strandbarerne kan man slappe af og nyde udsigten over havet. Platamonas er en større turistby med masser af restauranter og en livlig folklore. Der er en bred vifte af tavernaer, barer og butikker, og i den lille marina er der flere gode fiskerestauranter. Plaka er et roligt område med det bedste af Den olympiske Riviera.

Spies tilbyder et dusin hoteller med mulighed for f.eks. all inclusiv eller halvpension. Hotellerne er konsekvent pæne og veldesignede med både lejligheder og værelser. Høj kvalitet får man på SENTIDO Mediterranean Village, der ligger direkte på stranden. Ouzas lejlighedshotel tilbyder en familiær atmosfære, mens Signature Hotel Cavo Olympo Luxury Resort & Spa er det mest lækre hotel på rivieraen.

Priseksempel:
Flyvning København - Thessaloniki, afgang 20. maj 2018. Indkvartering på Den olympiske Riviera, en uge i Ouzas i en 1-værelses lejlighed - fra 2.499: - / person.

Spies flyver direkte til Den olympiske Riviera fra København hver søndag fra 20. maj til 30. september.

For yderligere information og billeder, kontakt venligst:
Kommunikationschef Torben Andersen (presse@spies.dk), tlf. 40 59 47 00, eller produktchef Carlos Cebrian, tlf. 26142693. 

Spies er Danmarks største rejsearrangør. Selskabet indgår i den nordiske rejsekoncern Thomas Cook Northern Europe sammen med rejsearrangørerne Ving i Norge og Sverige, Tjäreborg i Finland samt hotelselskabet Resorts & Hotels, der bl.a. driver hotelkæderne Sunwing Family Resorts og Sunprime Hotels. Spies’ gæster flyver fortrinsvis med søsterselskabet Thomas Cook Airlines Scandinavia. Thomas Cook Group plc er noteret på Børsen i London og selskabets ca. 22.000 ansatte opererer i over 200 lande. Thomas Cook Group Airlines, der bl.a. tæller Condor i Tyskland, Thomas Cook Airlines i Storbritannien og Thomas Cook Airlines i Belgien, er med 90 moderne og miljøvenlige fly Europas 11. største flyselskab.