Få vores nyheder på mail

Spies åbner det andet Casa Cook - denne gang på Kos

Pressemeddelelse   •   Feb 01, 2017 13:40 CET

Direkte adgang fra ens værelse til en swimmingpool – gerne ens ”egen” – står højt på ønskesedlen hos mange rejsende. Det ønske kan opfyldes på de to Casa Cook-hoteller på henholdsvis Rhodos og Kos.

Spies’ bohemechikke hotelkoncept Casa Cook, der åbnede det første hotel på Rhodos i maj sidste år, er blevet en stor succes. Selskabet har derfor flere Casa Cook-hoteller klar på tegnebrættet, og allerede nu til sommer åbner det næste.

Det kommer til at ligge på Kos’ nordkyst fire kilometer udenfor den lille, hyggelige badeby Marmari. Marmari har en af øens fineste sandstrande, og med blot 15 kilometer til Kos by er Marmari desuden et udmærket udgangspunkt for den, der vil opleve lidt byliv eller se mere af øen i løbet af ferien.

- Vi er rigtig glade for at kunne bygge videre på succesen med Casa Cook på Rhodos. Casa Cook blev skabt for de af vores gæster, som søger en unik oplevelse med et lokalt præg, og det nye hotel på Kos vil kunne tilbyde vores gæster en cool og afslappet atmosfære og en fantastisk beliggenhed på øen, siger kommunikationschef i Spies, Torben Andersen.

Den lokale tilknytning er vigtig, og derfor kommer hotellet til at servere mad tilberedt på lokale råvarer, og ved stranden kommer Casa Cook Beach Club til at ligge, hvor gæsterne kan nyde solen og bestille lokale retter, samtidig med at dj’en spiller loungemusik. Hotellets personale tilbyder personlige tips, hvis man vil udforske det bedste af, hvad Kos har at tilbyde lidt udenfor turistområderne. Casa Cook Kos vil få sin egen boutique med et varieret udvalg af både tøj, lokalt kunsthåndværk og indretningsartikler.

Hotellet får 100 designede værelser. Mange af dem er suiter med egen pool eller juniorsuiter med privat, delt pool samt dobbeltværelser. Gæsterne har adgang til et topmoderne motionsrum, pool, restaurant, bar og lounger til afslapning. Desuden er der mulighed for at deltage i holdtræningen og på yogahold, og hvis man har lyst, kan man bestille private yogahold med instruktør. Her er desuden en hamam, hvor man kan bestille massage.

Casa Cook Kos åbner i august 2017 og byder velkommen til voksne men også til børnefamilier, som søger en rolig og afslappet ferie. Vil man have flere aktiviteter og et børnetilpasset hotel med børneklub, børnepool osv., anbefales i stedet Spies’ andet familiekoncept Sunwing Family Resorts.

Det er let at komme rundt på øen på cykel eller knallert, og der kører også busser. Ønsker man at besøge en af de nærliggende øer som f.eks. Leros, Patmos eller Rhodos, er der gode forbindelser fra Kos. Fra havnen i Mastichari, som ligger 8 kilometer fra Marmari, kan man for eksempel tage på endagstur til den autentisk græske ø Kalymnos, som blandt andet er kendt blandt bjergklatrere fra hele verden på grund af øens dramatiske klipper.

Priseksempel:
Afrejse fra Københavns Lufthavn den 15. september 2017 i 1 uge i delt dobbeltværelse: fra 8.349 kr. pr. person.

Læser-/journalistservice – hvis du vil videre:
Læs om Casa Cook her: https://www.spies.dk/casa-cook
Læs om Casa Cook Kos her: https://www.spies.dk/graekenland/marmari/casa-cook-kos?TravelFinderQuery=0%3ad201702150%3ad201708030%3a0%3a8%3af0%3a0%3a1_c2_42%3a42%3af0%3a0%3a

Yderligere information: Produktchef Carlos Cebrian, tlf. 26 14 26 93, eller kommunikationschef Torben Andersen, tlf. 40 59 47 00.

Spies er Danmarks største rejsearrangør. Selskabet indgår i den nordiske rejsekoncern Thomas Cook Northern Europe sammen med rejsearrangørerne Ving i Norge og Sverige, Tjäreborg i Finland samt hotelselskabet Resorts & Hotels, der bl.a. driver hotelkæderne Sunwing Family Resorts og Sunprime Hotels. Spies’ gæster flyver fortrinsvis med søsterselskabet Thomas Cook Airlines Scandinavia. Thomas Cook Group plc er noteret på Børsen i London og selskabets ca. 22.000 ansatte opererer i over 200 lande. Thomas Cook Group Airlines, der bl.a. tæller Condor i Tyskland, Thomas Cook Airlines i Storbritannien og Thomas Cook Airlines i Belgien, er med 90 moderne og miljøvenlige fly Europas 11. største flyselskab.