Få vores nyheder på mail

Spies åbner nyt Sunprime-hotel på Cypern sommer 2018

Pressemeddelelse   •   Sep 07, 2017 10:41 CEST

I 2015 valgte 42.380 danskere at holde ferie på Cypern, i 2016 var tallet 51.230, og i år ventes over 60.000 at sætte kurs mod det solsikre rejsemål. Næste sommer knyttes Sunprime Protaras Beach til de mange hoteltilbud.

Til sommeren 2018 åbner Spies hotellet Sunprime Protaras Beach på den sydøstlige del af Cypern. Sunprime Hotels er Spies’ skræddersyede hoteller for alle, der rejser uden børn. Sunprime Protaras Beach er det andet Sunprime-hotel på Cypern og det 16. i Spies’ program.

Sunprime-hotellerne kan beskrives som steder, hvor livet er lidt roligere, og de er utrolig populære blandt voksne, som rejser uden børn. Sunprime Protaras Beach er ingen undtagelse. Her er der mulighed for både at træne, slappe af og nyde livet.

- Trenden med at bo på et koncepthotel vokser hele tiden, og Sunprime-hotellerne har været en succes, siden vi åbnede det første hotel for 10 år siden. Vores koncepter er unikke og adskiller os fra konkurrenterne, og det er virkelig dejligt, at vi nu kan tilbyde endnu et Sunprime på Cypern. I denne sommer bor cirka 15 pct. af vores gæster på et voksenhotel, siger Torben Andersen, kommunikationschef i Spies.

Sunprime Protaras Beach er et veldesignet hotel beliggende lige ved den herlige strand i Fig Tree Bay, som er en af Cyperns bedste strande. Det ligger blot et stenkast fra centrum, hvor der findes flere mindre butikker, restauranter, caféer og barer.

De 109 hotelværelser har et stilrent og moderne design. Mange af dem har en herlig udsigt over havet. Hotellets lækre pool tilbyder afkøling, hvis man ikke foretrækker et dyp i det krystalklare hav ud for hotellet. På hotellet findes også Sunprime Spa med mange herlige behandlinger for hele kroppen. Hvis man ønsker at træne i løbet af ferien, har hotellet et lækkert motionsrum, hvor det er gratis at træne. Hotellet tilbyder også et stort udvalg af populære og energigivende træningshold som for eksempel vandaerobics og Core. Alle holdene er gratis og ledes af instruktører, som er uddannet af SATS ELIXIA.

På hotellets restauranter serveres der veltilberedt mad, og det er muligt at tilkøbe morgenmad, Sunprime Inclusive eller All Inclusive. Hotellet har en buffetrestaurant og en a la carte-restaurant, som ligger i hotellets Beach Club og tilbyder en enestående udsigt over havet. Her ligger også en af hotellets barer, som har en loungeterrasse med fantastisk havudsigt.

Hotellet er lagt til salg for sommeren 2018. Læs mere her: https://www.spies.dk/cypern/protaras-fig-tree-bay/sunprime-protaras-beach

Priseksempel: Fly t/r København – Cypern med Thomas Cook Airlines Scandinavia med afrejse den 20. august 2018 i delt dobbeltværelse med balkon mod omgivelserne i en uge på Sunprime Protaras Beach: 5.849 kr. pr. person.

Yderligere information: Produktchef Carlos Cebrian, tlf.26 14 26 93, eller kommunikationschef Torben Andersen, tlf. 40 59 47 00.

Spies er Danmarks største rejsearrangør. Selskabet indgår i den nordiske rejsekoncern Thomas Cook Northern Europe sammen med rejsearrangørerne Ving i Norge og Sverige, Tjäreborg i Finland samt hotelselskabet Resorts & Hotels, der bl.a. driver hotelkæderne Sunwing Family Resorts og Sunprime Hotels. Spies’ gæster flyver fortrinsvis med søsterselskabet Thomas Cook Airlines Scandinavia. Thomas Cook Group plc er noteret på Børsen i London og selskabets ca. 22.000 ansatte opererer i over 200 lande. Thomas Cook Group Airlines, der bl.a. tæller Condor i Tyskland, Thomas Cook Airlines i Storbritannien og Thomas Cook Airlines i Belgien, er med 90 moderne og miljøvenlige fly Europas 11. største flyselskab.