Få vores nyheder på mail

Spies fejrer 60 år med transatlantisk charterkrydstogt

Pressemeddelelse   •   Okt 28, 2016 09:19 CEST

Seks havne i seks lande, direkte charterfly og herlige dage på havet

I samarbejde med selskabets eget flyselskab Thomas Cook Airlines og rederiet Costa Cruises tilbyder Spies nu et unikt 16 dage langt krydstogt fra Caribien til Middelhavet i slutningen af marts næste år. Krydstogtet byder på flere stop i Caribiens spændende øverden og herlige dage på Atlanterhavet og i Middelhavet.

- Det er 60 år siden, at Simon Spies sendte de første 26 gæster på ferie på Mallorca og dermed startede Spies Rejser. Det skal fejres med et unikt transatlantisk krydstogt. Dette cruise er virkelig en enestående mulighed, hvis man vil opleve både caribiske og europæiske perler og samtidig sejle over Atlanterhavet. Og man får utrolig meget for pengene, når man tager rejselængden og alle oplevelserne i betragtning, siger Torben Andersen, kommunikationschef i Spies og Thomas Cook Airlines Scandinavia.

Det 16 dage lange krydstogt påbegyndes på den caribiske ø Guadeloupe den 30. marts 2017. Til Guadeloupe flyver man nemt og bekvemt med et Airbus 330-fly fra Spies’ eget flyselskab Thomas Cook Airlines fra København.

Sejladsen foregår med et af Costa Cruises’ allerstørste skibe, nemlig Costa Favolosa, med plads til 3.700 passagerer. Ombord findes alle nødvendige bekvemmeligheder for et ophold på havet, og udvalget af såvel aktiviteter som mad og drikke er stort. Ombord findes bl.a. en 6.000 m2 stor spa med motionsrum, thalassoterapi-pool, hamam, sauna og behandlingsrum samt masser af træningsmuligheder.

Efter et par afslappende dage på Guadeloupe sætter skibet kurs mod St. Lucia og Barbados. Her venter alt fra hvide paradisstrande og smuk natur til shopping og seværdigheder. Herefter følger seks dage på Atlanterhavet.

Dag 6-11 krydser skibet Atlanterhavet på sin rejse mod Tenerife. I løbet af det daglange ophold i Santa de la Cruz bliver der god tid til at udforske byen eller tage på udflugt til for eksempel Spaniens højeste bjerg Teide. Efter yderligere en dag på havet ankommer skibet til Gibraltar, hvor Atlanterhavet og Middelhavet mødes. I Gibraltar bliver du også mødt af den dramatiske Gibraltarklippe med de berømte vilde aber og et moderne byliv med britisk touch, hvor man kan handle momsfrit på Main Street. Den sidste dag på krydstogtet tilbringes på havet, hvorefter krydstogtet slutter i den franske kystby Marseille i Provence.

Flyet hjem med Thomas Cook Airlines letter siden fra Marseille den 14. april og flyver direkte til København. I krydstogtpakken indgår fly til og fra København, transfer og krydstogt med helpension ombord. Obligatoriske drikkepenge ombord på krydstogtskibet tilkommer.

Priseksempel: 16 dages transatlantisk krydstogt med Costa Favolosa med afrejse den 30. marts 2017 fra København og hjemrejse fra Marseille den 14. april 2017 samt ophold i en delt indvendig Classic-kahyt inkl. helpension: priser fra 8.999 kr. pr. person (obligatoriske drikkepenge tilkommer).

For mere information om krydstogtet se her:https://www.spies.dk/guadeloupe/krydstogt-over-atlanterhavet/krydstogt-fra-guadeloupe-til-marseille

For mere information om krydstogtskibet Costa Favolosa se her: https://www.spies.dk/krydstogter/costa-cruises/costa-favolosa

Yderligere information: Produktchef Carlos Cebrian, tlf. 26 14 26 93, eller kommunikationschef Torben Andersen, tlf. 40 59 47 00.

Spies er Danmarks største rejsearrangør. Selskabet indgår i den nordiske rejsekoncern Thomas Cook Northern Europe sammen med rejsearrangørerne Ving i Norge og Sverige, Tjäreborg i Finland samt hotelselskabet Resorts & Hotels, der bl.a. driver hotelkæderne Sunwing Family Resorts og Sunprime Hotels. Spies’ gæster flyver fortrinsvis med søsterselskabet Thomas Cook Airlines Scandinavia. Thomas Cook Group plc er noteret på Børsen i London og selskabets ca. 22.000 ansatte opererer i over 200 lande. Thomas Cook Group Airlines, der bl.a. tæller Condor i Tyskland, Thomas Cook Airlines i Storbritannien og Thomas Cook Airlines i Belgien, er med 90 moderne og miljøvenlige fly Europas 11. største flyselskab.