Få vores nyheder på mail

Spies' fly først med nyt underholdningssystem

Pressemeddelelse   •   Jul 10, 2017 10:00 CEST

I de fleste fly, som flyver fra Norden til f.eks. rejsemålene omkring Middelhavet, er der fælles underholdningsskærme i flyets loft. Med det nye system kan passagerne trække et bredere udvalg af film og anden underholdning ned til deres personlige sk

Gæsterne ombord på Thomas Cook Airlines Scandinavia, som er Spies’ eget flyselskab, kan nu glæde sig over at få adgang til et meget større udvalg af underholdningsmuligheder. Selskabet er først i Norden med et nyt system, hvor passagererne kan streame et stor stort udvalg af underholdningstilbud til deres egen smartphone, bærbar pc eller tablet.

Fra og med denne sommer kan gæsterne hos de tre af selskaberne i Thomas Cook Group Airlines tilslutte sig til et nyt underholdningssystem med egen personlig smartphone, bærbar pc eller tablet og se film og tv-serier, lytte til musik og læse diverse magasiner under flyvningen og bl.a. se videoer fra det aktuelle rejsemål. Systemet hedder SunStream, og med det kan gæsterne ombord desuden bestille varer online fra det unikke taxfreeudvalg i Airshoppen, som tilbyder besparelser på op til 50 % af priserne i de almindelige butikker. Varerne leveres direkte til deres sæde ombord på flyet. Snart kan gæsterne også sidde på deres plads i flyet og bestille udflugter på rejsemålet.

– Vi arbejder hele tiden på at udvikle kreative ideer, som kan gøre flyvningen sjov og bekvem lige fra forudbestilling af taxfreevarer fra Airshoppen og en opgradering af kabinerne i vores fly til digitale og personligt tilpassede underholdningssystemer på både korte og mellemlange flyvninger. Det er helt i tråd med underholdningen ombord på vores oversøiske flyvninger, som har været en stor succes, siden vi lancerede det i 2016, siger Christoph Debus, som er Chief Airlines Officer i Thomas Cook Group.

- Vores mobile underholdningsløsninger kunne ikke være kommet på et bedre tidspunkt i en tid, hvor flyselskabernes produktdifferentiering er utrolig vigtig rent strategisk. Vi ønsker at styrke og udvikle passagerernes oplevelse af flyvningen på en meningsfuld måde. Det vil betyde en merværdi for de rejsende og for Thomas Cook-gruppen, siger Gerald Schreiber, som er CEO hos firmaet PaxLife, som leverer det nye underholdningssystem.

For at benytte systemet skal gæsterne downloade en gratis App og sætte deres smartphone, bærbare pc eller tablet over på flyfunktionen. Under selve flyvningen kan de aktivere wi-fi og tilslutte sig til en underholdningsserver ombord. Mens rejsemålsinformationen og adgangen til at bestille udflugter og taxfreevarer er gratis, koster underholdningspakken med adgang til alt andet medieindhold 4 EUR pr. bruger pr. flyvning og 15 EUR for en familiepakke til fire personer. Man kan betale med kreditkort ombord.

Thomas Cook Group Airlines aktiverer løbende det mobile underholdningssystem i hele selskabets flyflåde. Selskabet er overbevist om, at det med det nye tiltag udfylder et hul i ombord-underholdningen, som mange passagerer oplever hos andre flyselskaber. På nuværende tidspunkt kan næsten 65 pct. af de af selskabets 65 fly, som flyver på korte eller mellemlange ruter, tilbyde det nye system. Kunderne vil modtage information før rejsen, hvis det mobile underholdningssystem er tilgængeligt på deres flyvning.

Appen kan downloades herfra:

iOS: http://bit.ly/SunstreamApple
Android: http://bit.ly/SunstreamGoogle

I de fleste fly, som flyver fra Norden til f.eks. rejsemålene omkring Middelhavet, er der fælles underholdningsskærme i flyets loft. Med det nye system kan passagerne trække et bredere udvalg af film og anden underholdning ned til deres personlige skærme.

Yderligere information: Kommunikationschef Torben Andersen, tlf. 40 59 47 00.

Thomas Cook Group Airlines er en del af Thomas Cook Group plc., som består af de fire charterflyselskaber Thomas Cook Airlines UK, Thomas Cook Airlines Belgium, Thomas Cook Airlines Scandinavia og Condor Flugdienst. Tilsammen flyver selskaberne årligt 16,7 millioner passagerer til mere end 160 rejsemål og har en omsætning på 2,8 milliarder britiske pund. Den samlede flyflåde består af 94 fly - heraf 25 nye Airbus-A321. Thomas Cook-gruppen investerede for nylig 100 millioner britiske pund i komfort og ny teknologi på alle fly, og avanceret motorteknologi og forbedret aerodynamik har i dag reduceret brændstofforbruget og dermed CO2-udlejningen betydeligt. Mere end 9.000 medarbejdere gør hver dag deres yderste for at imødekomme kundernes krav og behov, og adskillige internationale og nationale priser understreger denne indstilling i hvert enkelt flyselskab.

Spies er Danmarks største rejsearrangør. Selskabet indgår i den nordiske rejsekoncern Thomas Cook Northern Europe sammen med rejsearrangørerne Ving i Norge og Sverige, Tjäreborg i Finland samt hotelselskabet Resorts & Hotels, der bl.a. driver hotelkæderne Sunwing Family Resorts og Sunprime Hotels. Spies’ gæster flyver fortrinsvis med søsterselskabet Thomas Cook Airlines Scandinavia. Thomas Cook Group plc er noteret på Børsen i London og selskabets ca. 22.000 ansatte opererer i over 200 lande. Thomas Cook Group Airlines, der bl.a. tæller Condor i Tyskland, Thomas Cook Airlines i Storbritannien og Thomas Cook Airlines i Belgien, er med 90 moderne og miljøvenlige fly Europas 11. største flyselskab.