Få vores nyheder på mail

Spies flyver direkte til Almería-kysten

Pressemeddelelse   •   Sep 30, 2016 09:54 CEST

Strandene er kilometerlange og op til 100 meter brede. Modsat andre steder i Spanien er der god plads til at brede ens badehåndklæde ud.

Almería-kysten i Andalusien med rejsemålene El Toyo og Roquetas de Mar er et af spaniernes foretrukne rejsemål. Nu sætter Spies det solsikre område i den sydøstlige del af Spanien på programmet for sommeren 2017. Der bliver direkte fly fra København fra midten af maj og frem til midten af oktober.

Spanien har turistmæssigt haft en heftig sommer. En vigende efterspørgsel til bl.a. Tyrkiet har fået turisterne til at strømme til Balearerne med bl.a. Mallorca, Ibiza og Menorca, til De Kanariske Øer og også til fastlandet.

– Vi er små-stolte over at kunne lancere de nye rejsemål på det spanske fastland. Almería-området ud til Middelhavet er et af de mest solsikre, og når det gælder mad og drikke ligger priserne ca. 20 pct. under f.eks. Mallorca, siger produktchef Carlos Cebrian fra Spies.

Ud over at være et golf-mekka med ikke færre end ni 18 hullers og to ni hullers baner kan man let komme til Granada og opleve Alhambra, vandre i nationalparken Cabo de Gata eller besøge smukke Sierra Nevada. Den meget spanske by Almería har ca. 189.700 indbyggere og ligger ca. 200 kilometer fra Malaga.

Mange har på film set landskabet omkring Almería. I Tabernas-ørkenen har man indspillet film som ”Lawrence of Arabia” og en af historiens dyreste film, ”Cleopatra” med Elizabeth Taylor og Richard Burton. Den italienske filminstruktør Sergio Leone optog også her sin legendariske filmtrilogi ”En nævefuld dollars”, ”Hævn for dollars” og ”Den gode, den onde og den grusomme” med Clint Eastwood i sin første store rolle.

Spies kan tilbyde 10 hoteller i Almería-området. Familierne kan glæde sig over Family Garden-hotellet Evenia Zoraida Resort med et stort vandland og det populære All Inclusive-koncept. De fleste hoteller ligger enten direkte på stranden eller i bekvem gåafstand. Det bliver Thomas Cook Airlines, der skal flyve til Almería med A321-fly.

Yderligere information: Produktchef Carlos Cebrian, tlf. 26 14 26 93, eller kommunikationschef Torben Andersen, tlf. 40 59 47 00.

Spies er Danmarks største rejsearrangør. Selskabet indgår i den nordiske rejsekoncern Thomas Cook Northern Europe sammen med rejsearrangørerne Ving i Norge og Sverige, Tjäreborg i Finland samt hotelselskabet Resorts & Hotels, der bl.a. driver hotelkæderne Sunwing Family Resorts og Sunprime Hotels. Spies’ gæster flyver fortrinsvis med søsterselskabet Thomas Cook Airlines Scandinavia. Thomas Cook Group plc er noteret på Børsen i London og selskabets ca. 22.000 ansatte opererer i over 200 lande. Thomas Cook Group Airlines, der bl.a. tæller Condor i Tyskland, Thomas Cook Airlines i Storbritannien og Thomas Cook Airlines i Belgien, er med 90 moderne og miljøvenlige fly Europas 11. største flyselskab.