Få vores nyheder på mail

Spies klar med nye rejsemål fra Jylland

Pressemeddelelse   •   Feb 22, 2018 13:43 CET

Thomas Cooks Airbus 330-200 kan flyve direkte fra Aalborg og Billund til Phuket på 10 timer og 55 minutter og alle gæster – ikke kun på business class - kan slå tiden ihjel med et stort underholdningsprogram på egne videoskærme.

Opgraderer Thailand-fly fra både Aalborg og Billund

Spies, der er Danmarks største rejsearrangør, fortsætter væksten med nye rejsemål fra jyske lufthavne. Til sommer rykker selskabet ind i Midtjyllands Lufthavn i Karup med en ugentlig søndags-afgang til Antalya i Tyrkiet. Den flyves med en A321 fra Thomas Cook Airlines med plads til 212 passagerer. Til vinter får selskabet endvidere to nye destinationer fra både Aalborg og Billund.

- Efter en pause på lidt over to år, er Egypten tilbage på danskernes rejsekort. Fra midt i oktober og hver uge vinteren over, flyver vi fra de to jyske lufthavne til Hurghada. Fuerteventura, en af De kanariske Øer, bliver vores anden vinternyhed fra de to lufthavne – hertil flyver vi på mandage, siger produktchef Carlos Cebrian, Spies.

De mange jyske Thailand-elskere kan godt begynde at glæde sig til, at de til vinter kan flyve ekstra luksuriøst fra Billund og Aalborg til Phuket.

- I denne vinter har vi fløjet med udsolgte fly fra det jyske med en teknisk mellemlanding på hjemrejsen i Sharjah i De forenede Emirater. Næste vinter indsætter vi en anden flytype, en Airbus 330-200, som kan flyve direkte både ud og hjem. Flyet får plads til 323 passagerer. Det er lidt færre passagerer end denne vinter – til gengæld får gæsterne mulighed for at opgradere sig til vores business class, Premium Class, med ekstra brede sæder, bedre benplads og et udvidet serviceprogram, fortæller Carlos Cebrian.

Yderligere information: Produktchef Carlos Cebrian, tlf.26142693 eller kommunikationschef Torben Andersen, tlf. 40 59 47 00.

Spies er Danmarks største rejsearrangør. Selskabet indgår i den nordiske rejsekoncern Thomas Cook Northern Europe sammen med rejsearrangørerne Ving i Norge og Sverige, Tjäreborg i Finland samt hotelselskabet Resorts & Hotels, der bl.a. driver hotelkæderne Sunwing Family Resorts og Sunprime Hotels. Spies’ gæster flyver fortrinsvis med søsterselskabet Thomas Cook Airlines Scandinavia. Thomas Cook Group plc er noteret på Børsen i London og selskabets ca. 22.000 ansatte opererer i over 200 lande. Thomas Cook Group Airlines, der bl.a. tæller Condor i Tyskland, Thomas Cook Airlines i Storbritannien og Thomas Cook Airlines i Belgien, er med 90 moderne og miljøvenlige fly Europas 11. største flyselskab.