Få vores nyheder på mail

Spies lancerer nyt rejsemål i Den Dominikanske Republik

Pressemeddelelse   •   Feb 23, 2017 15:37 CET

Det er strande som denne, som mange danskere drømmer om en kold vinterdag – og dem flyver Spies til, når der til november er premiere på flyvninger fra København til Puerto Plata.

Til vinteren 2017-2018 flyver Spies til nyheden Puerto Plata og rejsemålene Cabarete og Playa Dorada på landets nordkyst, som er Caribiens måske billigste rejsemål. Det sker med en Airbus 330 fra selskabets eget flyselskab Thomas Cook Airlines. De stadig mere populære rejsemål Punta Cana og Bayahibe på øens sydlige side vil fortsat være at finde i Spies’ program til Den Dominikanske Republik.

Den Dominikanske Republiks nordkyst er kendt for sine herlige strande, frodige natur og priser, som er blandt de laveste i Caribien. Her venter hoteller direkte ved stranden, et livligt folkeliv og en afslappet stemning.

– Jeg er meget begejstret for Den Dominikanske Republik, som udover de eksotiske strande og det klare vand byder på mange rigtig gode udflugtsmuligheder. Desuden var Den Dominikanske Republik pioner, når det gælder All Inclusive-hoteller, som her er kendt for den meget høje standard, siger Torben Andersen, kommunikationschef i Spies.

Lige udenfor nordkystens største by Puerto Plata kan Spies tilbyde to hyggelige rejsemål: Cabarete og Playa Dorada. Cabarete er en hyggelig badeby med en lidt bohemeagtig atmosfære, og den er desuden meget populær blandt de surfere fra hele verden, som sætter deres præg på byen. Her er afslappet, imødekommende og hyggeligt. Cabarete er en lille by og består ikke af meget mere end den tre kilometer lange strand og en gade, som er kantet med butikker, barer og restauranter. Playa Dorada og den lille naboby Costa Dorada er velorganiserede og behagelige badebyer, hvor All Inclusive-hotellerne ligger som perler på en snor langs de lange, brede strande med finkornet, gyldent sand. Her tilbyder Spies omkring en håndfuld All Inclusive-hoteller. Til børnefamilierne kan det anbefales at kigge lidt ekstra på Family Comfort IBEROSTAR Costa Dorada, og hvis man rejser uden børn, så kan Prime Select Viva Wyndham V Heavens anbefales. Her er der en aldersgrænse på 18 år.

Der er meget at opleve udenfor hotellerne for de, der vil se lidt mere af den dominikanske hverdag. Hvis man har lyst til at opleve det lokale restaurant- eller natteliv, er det nemt at tage lokalbussen ind til Puerto Plata, men Spies tilbyder også et gedigent udflugtsprogram. Måske lokker en tur med Mega Truck ind i junglen eller spændende river rafting? Eller afslappende bådture med snorkling eller windsurfing og andre vandsportsaktiviteter? En hvalsafari i farvandet ud for Samana-halvøen, hvor pukkelhvalerne kommer i årets første måneder for at lege, parre sig og føde unger, vil uden tvivl blive et minde for livet.

Priseksempel:
Fly tur/retur København – Puerto Plata med Thomas Cook Airlines Scandinavia med afrejse den 27. november 2017 i to uger med ophold i delt dobbeltværelse på Viva Wyndham Tangerine (kategori 3+) og med All Inclusive: kr. 11.549,- pr. person.

Spies flyver med selskabets eget flyselskab Thomas Cook Airlines Scandinavia fra København hver anden uge direkte til Puerto Plata i perioden fra den 27. november 2017 til den 19. marts 2018.

Læser-/journalistservice – hvis du vil videre:
Læs om Spies’ rejser til Den Dominikanske Republik: https://www.spies.dk/den-dominikanske-republik

Yderligere information: Produktchef Carlos Cebrian, tlf. 26 14 26 93, eller kommunikationschef Torben Andersen, tlf. 40 59 47 00.

Spies er Danmarks største rejsearrangør. Selskabet indgår i den nordiske rejsekoncern Thomas Cook Northern Europe sammen med rejsearrangørerne Ving i Norge og Sverige, Tjäreborg i Finland samt hotelselskabet Resorts & Hotels, der bl.a. driver hotelkæderne Sunwing Family Resorts og Sunprime Hotels. Spies’ gæster flyver fortrinsvis med søsterselskabet Thomas Cook Airlines Scandinavia. Thomas Cook Group plc er noteret på Børsen i London og selskabets ca. 22.000 ansatte opererer i over 200 lande. Thomas Cook Group Airlines, der bl.a. tæller Condor i Tyskland, Thomas Cook Airlines i Storbritannien og Thomas Cook Airlines i Belgien, er med 90 moderne og miljøvenlige fly Europas 11. største flyselskab.