Få vores nyheder på mail

Spies' nye boheme-chikke hotel Casa Cook åbner til maj

Pressemeddelelse   •   Mar 11, 2016 08:34 CET

- Hængekøjer, privat poolparadis og afslappet atmosfære på Rhodos.

Voksenhotellet Casa Cook Rhodes bliver det første hotel i segmentet lifestyle hos Spies og ligger i den lille by Kolymbia på Rhodos’ østkyst. Hotellet har 90 værelser, samtlige med direkte pooladgang, og på hotellet findes desuden restaurant, motionsrum, drivhuse, pool, bar og lounges. Værelserne er indrettet med rustikke møbler og tekstiler i trendy og varme nuancer, og på terrasserne er der både hængekøjer og liggestole.

- Et koncepthotel af denne type har manglet i vores program. Derfor er vi utrolig glade for til maj at kunne slå dørene op til Casa Cook på Rhodos. Det er virkelig et hotel, som jeg tror, mange danskere vil synes om. Stilen er moderne og trendy, og samtidig er hotellet en oase, hvor man kan nyde ferien og slappe af. Helt enkelt en perfekt blanding af en urban livsstil og et afslappet bohemeagtigt barfodsliv. Ca. 40 pct. af vores gæster vælger i dag vores egne koncepthoteller som Sunprime Hotels for voksne og Sunwing Family Resorts for børnefamilierne, siger kommunikationschef i Spies Torben Andersen.

Den lokale tilknytning er vigtig, og derfor vil hotellet servere mad tilberedt af lokale råvarer, arrangere fælles aktiviteter i nærområdet og tilbyde cykler, hvis man har lyst til at udforske omgivelserne. Casa Cook Rhodes vil også få egen boutique med et varieret udvalg af både tøj, lokalt kunsthåndværk og indretning. Her vil man bl.a. kunne handle produkter fra kendte danske mærker som Housedoctor og TineKHome.

Casa Cook Rhodes har en aldersgrænse på 16 år og åbner den 15. maj 2016.

Klik på linket for mere udførlig præsentation af Spies’ nye hotelkoncept Casa Cook Rhodes: https://www3.spies.dk/spiesdk/presse/CC_Rhodes_Presskit02_A4_DK0303.pdf.

Klik på linket og læs mere om Casa Cook:https://www.spies.dk/casa-cook.

Billeder fra Casa Cook Rhodes kan rekvireres på presse@spies.dk.

Yderligere information: Kommunikationschef Torben Andersen, tlf. 40 59 47 00, eller produktchef Carlos Cebrian, tlf. 26 14 26 93.

Spies er Danmarks største rejsearrangør. Selskabet indgår i den nordiske rejsekoncern Thomas Cook Northern Europe sammen med rejsearrangørerne Ving i Norge og Sverige, Tjäreborg i Finland samt hotelselskabet Resorts & Hotels, der bl.a. driver hotelkæderne Sunwing Family Resorts og Sunprime Hotels. Spies’ gæster flyver fortrinsvis med søsterselskabet Thomas Cook Airlines Scandinavia. Thomas Cook Group plc er noteret på Børsen i London og selskabets ca. 22.000 ansatte opererer i over 200 lande. Thomas Cook Group Airlines, der bl.a. tæller Condor i Tyskland, Thomas Cook Airlines i Storbritannien og Thomas Cook Airlines i Belgien, er med 90 moderne og miljøvenlige fly Europas 11. største flyselskab.