Få vores nyheder på mail

Spies skruer op for rejser til Grækenland

Pressemeddelelse   •   Jun 21, 2018 11:15 CEST

Cook's Club Hersonissos Crete er et hyggeligt og nyrenoveret lejlighedshotel med god beliggenhed i Hersonissos. Her bor man tæt på restauranter, caféer og forlystelsesliv. Hotellet har et godt poolområde med poolbar, og stranden ligger i gåafstand

Spies har sendt danskere på ferie til Grækenland siden 1960’erne og i dag tilbyder selskabet 15 øer og 76 forskellige rejsemål med et bredt hoteludbud. I denne sommer befæster Spies sin stærke græske position, når selskabet sammen med moderselskabet Thomas Cook lancerer flere nye koncepthoteller, blandt dem nyheden Cook’s Club og det første familievenlige Casa Cook.hotel, begge beliggende på Kreta.

Totalt vil Thomas Cook Group, som Spies er en del af, i år sende 3 millioner gæster til Grækenland. Ca. 300.000 af dem er nordiske kunder, som rejser med Spies eller søsterselskaberne Ving i Norge og Sverige samt Tjäreborg i Finland. Allerede nu er otte ud af 10 af Spies’ sommerrejser til Grækenland solgt.

I disse dage indvies Spies’ og Thomas Cook’s seneste koncepthotel Cook’s Club i Hersonissos på Kreta – en lancering, der følger efter den succes, som det første bohemeagtige designkoncept Casa Cook har fået. Sidst på sommeren lanceres det første familievenlige Casa Cook-hotel, Casa Cook Chania. Endvidere åbner Spies i juli dørene til selskabets første voksenhotel på Kos, Sunprime Pearl Beach. Med de nye koncepthoteller når Spies ud til nye kundegrupper og befæster samtidig sin stilling i Grækenland.

-Grækenland er vor næststørste destination efter Spanien og er et vigtigt fokusområde. Vort mål er de næste år at kunne udbrede vores portefølje yderligere og lancerer endnu flere koncepthoteller i landet - hoteller, som vi ved vores gæster efterspørger. Med over tusind ansatte og mange værdifulde partnere i Grækenland, er vi også forpligtiget til at vokse bæredygtigt til gavn for både Thomas Cook og de samfund, hvor vi har virksomhed, siger direktør i Spies, Jan Vendelbo.

I år investerer Thomas Cook ca. 150 millioner euro i den græske turistindustri – en stigning på ca. 22 pct. i forhold til 2016. Denne satsning bydes velkommen lokalt.

-Thomas Cook er en nøglepartner, når det gælder udviklingen af vores turistindustri, som er førende i verden. Vi støtter og byder derfor nye investeringsprojekter velkomne – projekter, som gør Grækenland endnu mere attraktivt, sagde Elena Kountoura, græsk turistminister, ved indvielsen af Spies’ nye Cook’s Club.

Top 5 over Spies’ største græske destinationer i sommeren 2018:

  1. Kreta
  2. Rhodos
  3. Kos
  4. Parga
  5. Skiathos

Yderligere information: Direktør Jan Vendelbo, tlf. 40 53 93 77 eller produktchef Carlos Cebrian, tlf. 24 14 26 96

Spies er Danmarks største rejsearrangør. Selskabet indgår i den nordiske rejsekoncern Thomas Cook Northern Europe sammen med rejsearrangørerne Ving i Norge og Sverige, Tjäreborg i Finland samt hotelselskabet Resorts & Hotels, der bl.a. driver hotelkæderne Sunwing Family Resorts og Sunprime Hotels. Spies’ gæster flyver fortrinsvis med søsterselskabet Thomas Cook Airlines Scandinavia. Thomas Cook Group plc er noteret på Børsen i London og selskabets ca. 22.000 ansatte opererer i over 200 lande. Thomas Cook Group Airlines, der bl.a. tæller Condor i Tyskland, Thomas Cook Airlines i Storbritannien og Thomas Cook Airlines i Belgien, er med 90 moderne og miljøvenlige fly Europas 11. største flyselskab.