Få vores nyheder på mail

Spies søger en seniorguide

Pressemeddelelse   •   Apr 13, 2016 14:34 CEST

Nu udskriver Spies en konkurrence for alle, som er fyldt 65 år, og som drømmer om at arbejde som guide i et varmt og solrigt land. Vinderen får denne sommer chancen for at prøve sit drømmejob i en uge på et af Spies’ rejsemål.

Konkurrencen går under navnet ”Seniorguide”, og Spies står for rejsen, ophold og mad i løbet af hele ugen. De konkurrerende 65-plusser skal i ord, billeder eller film beskrive, hvordan de ville planlægge deres uge som guide. Ville du arrangere en beachvolleyturnering på stranden, en skattejagt for alle børnene i Miniland, guide en udflugt, tage imod gæsterne i lufthavnen eller måske lede vandgymnastikken i poolen? En jury fra Spies vurderer de indkomne forslag og udpeger derefter en vinder, som får realiseret sine planer.

– Seniorgruppen hører til blandt vores flittigste gæster. Mange pensionister er både friske og rejsevante, og de har penge at rejse for. Derfor er det ekstra sjovt at kunne tilbyde en senior chancen for at prøve kræfter med guidejobbet i en uge, siger Torben Andersen, kommunikationschef i Spies.

– Måske findes vores seniorguide blandt de, der arbejdede i Spies i tidernes morgen. Eller også er det en person, som fortryder, at han eller hun aldrig søgte jobbet som guide i sin ungdom, siger Torben Andersen.

Sidste ansøgningsfrist er den 20. maj. Den motiverede ansøgning sendes til job@spies.dk.

Læs mere om konkurrencen her: https://www.spies.dk/rejseleder-senior.

Yderligere information: Kommunikationschef Torben Andersen, tlf. 40 59 47 00, eller produktchef Carlos Cebrian, tlf. 26 14 26 93.

Spies er Danmarks største rejsearrangør. Selskabet indgår i den nordiske rejsekoncern Thomas Cook Northern Europe sammen med rejsearrangørerne Ving i Norge og Sverige, Tjäreborg i Finland samt hotelselskabet Resorts & Hotels, der bl.a. driver hotelkæderne Sunwing Family Resorts og Sunprime Hotels. Spies’ gæster flyver fortrinsvis med søsterselskabet Thomas Cook Airlines Scandinavia. Thomas Cook Group plc er noteret på Børsen i London og selskabets ca. 22.000 ansatte opererer i over 200 lande. Thomas Cook Group Airlines, der bl.a. tæller Condor i Tyskland, Thomas Cook Airlines i Storbritannien og Thomas Cook Airlines i Belgien, er med 90 moderne og miljøvenlige fly Europas 11. største flyselskab.