Få vores nyheder på mail

Spies søger medvirkende til rejseprogram

Pressemeddelelse   •   Sep 14, 2016 15:08 CEST

Spies søger par eller singler i alderen 35-60 år med eller uden børn. Hvis I har barn/børn, skal yngste barn være fyldt 7 år.

I skal kunne rejse sammen til Gran Canaria i perioden fra den 22. oktober til den 28. oktober 2016 (begge dage inklusive). Det er en fordel, hvis I har besøgt Gran Canaria tidligere og kan være jer selv foran et kamera.

I løbet af ugen på Gran Canaria skal I medvirke i optagelser i to dage. Resten af ugen vil der være rig mulighed for at få holdt ferie og oplevet øen.

Optagelserne vil blive brugt i et mindre rejsedokumentarprogram for Spies og udkomme online.

Alle ansøgninger om medvirken skal være modtaget senest den 30. september 2016.

Skriv lidt om jer selv og evt. jeres børn og send dette inkl. nyere/vellignende billeder af jeres familie.

Ansøgninger kan sendes på mail til: sn@douglasentertainment.com.

Spies er Danmarks største rejsearrangør. Selskabet indgår i den nordiske rejsekoncern Thomas Cook Northern Europe sammen med rejsearrangørerne Ving i Norge og Sverige, Tjäreborg i Finland samt hotelselskabet Resorts & Hotels, der bl.a. driver hotelkæderne Sunwing Family Resorts og Sunprime Hotels. Spies’ gæster flyver fortrinsvis med søsterselskabet Thomas Cook Airlines Scandinavia. Thomas Cook Group plc er noteret på Børsen i London og selskabets ca. 22.000 ansatte opererer i over 200 lande. Thomas Cook Group Airlines, der bl.a. tæller Condor i Tyskland, Thomas Cook Airlines i Storbritannien og Thomas Cook Airlines i Belgien, er med 90 moderne og miljøvenlige fly Europas 11. største flyselskab.