Få vores nyheder på mail

Starbucks går i luften med Spies

Pressemeddelelse   •   Sep 01, 2016 11:49 CEST

Om lidt er kaffen klar… skænket af kabinechef Karin Høj. Fremover er den leveret Fairtrade af Starbucks på alle Thomas Cook Airlines’ flyvninger til og fra Norden.

Nu går det kendte kaffe-brand Starbucks i luften med Spies. Det er rejsearrangørens eget flyselskab, Thomas Cook Airlines, der netop har indledt et samarbejde med den amerikanske kaffekæde med over 140.000 ansatte i 70 lande.

- På alle vores flyvninger til og fra Norden vil vi fremover servere Fairtrade-kaffe fra Starbucks. På årsbasis serverer vi op mod 2,2 millioner kopper – hertil anvendes ca. 52.000 liter mælk. Hvis vi selv skulle stå for produktionen af mælken, skulle vi have seks fuldtidsansatte køer på græs, siger kommunikationschef Torben Andersen fra Spies og flyselskabet.

Starbucks blev etableret i 1972 og har lidt over 27.000 kaffebarer verden over. I Danmark kan man købe kaffen over 100 steder. – Kaffe er populært hos vores gæster, men det er vand, der er gæsternes favorit. Vi sælger ca. 930.000 flasker vand om året. Lagt i forlængelse af hinanden ville flaskerne række ca. 196 kilometer – svarende til afstanden fra Rådhuspladsen i København til udkanten af Middelfart, fortæller Torben Andersen.

Yderligere information: Kommunikationschef Torben Andersen, tlf. 40 59 47 00.

Spies er Danmarks største rejsearrangør. Selskabet indgår i den nordiske rejsekoncern Thomas Cook Northern Europe sammen med rejsearrangørerne Ving i Norge og Sverige, Tjäreborg i Finland samt hotelselskabet Resorts & Hotels, der bl.a. driver hotelkæderne Sunwing Family Resorts og Sunprime Hotels. Spies’ gæster flyver fortrinsvis med søsterselskabet Thomas Cook Airlines Scandinavia. Thomas Cook Group plc er noteret på Børsen i London og selskabets ca. 22.000 ansatte opererer i over 200 lande. Thomas Cook Group Airlines, der bl.a. tæller Condor i Tyskland, Thomas Cook Airlines i Storbritannien og Thomas Cook Airlines i Belgien, er med 90 moderne og miljøvenlige fly Europas 11. største flyselskab.