Få vores nyheder på mail

Syv af 10 rejser i kartoffelferien er solgt

Pressemeddelelse   •   Aug 17, 2017 10:15 CEST

Efterårsferien ligger hovedsageligt i uge 42 – den benytter mange børnefamilier til at få fyldt de halvtomme energidepoter op.

Knapt har det ringet ind til første time efter skolernes sommerferie, før de rejselystnes fokus er rettet mod efterårsferien. Rigtig mange har været ude i god tid, og her og nu har Spies solgt syv (68 pct.) ud af 10 rejser.

- Det er seks pct. flere solgte rejser end på samme tidspunkt i fjor. Forklaringen er enkel: tusindvis føler sig ”brændt af” af det danske sommervejr og vil rette op på solunderskuddet i efterårsferien, siger kommunikationschef Torben Andersen fra Spies.

Mest rift er der om Rhodos og Cypern. – Jo længere man kommer øst på i Middelhavet, jo bedre er sensommervejret. Rhodos byder således på en gennemsnitstemperatur på 24 grader i dagtimerne i oktober – Antalya skruer lidt op for varmen til 26 grader i gennemsnit, fortæller Torben Andersen.

Lige nu er der flest ledige pladser til Gran Canaria og Mallorca.

Priseksempel:
Er man en familie på to voksne og to børn og er hurtig ude af starthullerne, kan man købe en uges ferie i en 2-værelses lejlighed på Spies’ Sunwing Family Resort Side Beach (kategori 4+) i Tyrkiet for i alt 13.556 kr. (afrejse den 12. oktober).

Læser-/journalistservice – hvis du vil videre:
Læs mere om efterårsferie med Spies her: https://www.spies.dk/efteraarsferie

Yderligere information: Kommunikationschef Torben Andersen, Tlf. 40 59 47 00.

Spies er Danmarks største rejsearrangør. Selskabet indgår i den nordiske rejsekoncern Thomas Cook Northern Europe sammen med rejsearrangørerne Ving i Norge og Sverige, Tjäreborg i Finland samt hotelselskabet Resorts & Hotels, der bl.a. driver hotelkæderne Sunwing Family Resorts og Sunprime Hotels. Spies’ gæster flyver fortrinsvis med søsterselskabet Thomas Cook Airlines Scandinavia. Thomas Cook Group plc er noteret på Børsen i London og selskabets ca. 22.000 ansatte opererer i over 200 lande. Thomas Cook Group Airlines, der bl.a. tæller Condor i Tyskland, Thomas Cook Airlines i Storbritannien og Thomas Cook Airlines i Belgien, er med 90 moderne og miljøvenlige fly Europas 11. største flyselskab.