Gå til indhold
20.000 danskere til Gran Canaria inden jul

Pressemeddelelse -

20.000 danskere til Gran Canaria inden jul

11 ugentlige afgange til Las Palmas frem til jul. Det er hvad man hos Spies Rejser har i kalenderen fra nu og vinteren igennem, og det er hele 20 procent mere end normalt på en vinter. Alene før jul bliver det således til mere end 20.000 feriehungrende danskere, der kan se frem imod sol og sommertemperaturer på Gran Canaria.

På den populære kanariske ø er man mere end klar til det store vinter-rykind, der varmer efter halvandet års turisttørke. Det store boom i rejser til blandt andet Gran Canaria, men også destinationer som Kap Verde, Dubai og det eksotiske Maldiverne gør det op for en mere afmålt tilgang til fx Thailand og Egypten. Alt i alt er meldingen fra Danmarks største rejsearrangør, Spies, at trods stigende smittetal herhjemme, så stopper rejselysten ikke til de velkendte og populære charterrejsemål, der blot kræver, at coronapasset er fremme.

Kommunikationschef, Sofie Folden Lund siger: ”Trods en stigning i coronasmitten, så ved vores gæster godt, at vi er et andet sted end sidste år – og at det at bestille en pakkerejse blot kræver, at man har sit coronapas klar i lommen, fuldstændig ligesom man nu skal for at benytte restaurant- og kulturlivet herhjemme. Og med den viden oplever vi faktisk, at vores gæster er trygge og optimistiske, når de begiver sig afsted på deres ferierejse”.

Top 10 over vinterrejsemål 2021/22:

1. Gran Canaria

2. Tenerife

3. Madeira

4. Kap Verde

5. Rom

6. Phuket

7. Malaga

8. Dubai

9. Paris

10. Maldiverne

Emner


Spies er Danmarks største rejsearrangør. Selskabet indgår i den nordiske rejsekoncern Nordic Leisure Travel Group sammen med rejsearrangørerne Ving i Norge og Sverige, Tjäreborg i Finland samt hotelselskabet Resorts & Hotels, der bl.a. driver hotelkæderne Sunwing Family Resorts og Sunprime Hotels. Spies’ gæster flyver fortrinsvis med søsterselskabet Sunclass Airlines . 

Pressekontakt

Velkommen til Spies - Presseinformation!

Presseinformation og pressemeddelelser fra Spies. Spies er Danmarks største rejsearrangør. Selskabet indgår i den nordiske rejsekoncern Nordic Leisure Travel Group.

Spies - Presseinformation
Kay Fiskers Plads 9
2300 København S
Denmark