Gå til indhold
 Varadero (billede) og Havanna på Cuba – to hovedområder for Spies’ vintergæster!
Varadero (billede) og Havanna på Cuba – to hovedområder for Spies’ vintergæster!

Pressemeddelelse -

Caribien klar til danske feriegæster

Orkanerne Irma og Maria anrettede store skader, da de tidligere på året drev hen over Caribien. Om få uger åbner Spies vintersæsonen med egne fly fra Danmark, men hvad er status netop nu på de caribiske rejsemål?

Spies’ medarbejdere er taget til rejsemålene og har besøgt turistområderne, hotellerne og strandene. De rapporterer hjem, at langt de fleste af skaderne allerede er udbedret.

  • Nogle øer blev virkelig hårdt ramt, men livet i de fleste orkanområder er vendt tilbage til det normale. Vi har udført positive kvalitetskontroller af de orkanramte bygninger og strande i vores områder. Efter rengøring og en række reparationer, er de lokale klar til at give turisterne en varm velkomst, siger kommunikationschef i Spies, Torben Andersen.

Cuba:

De to orkaner anrettede store skader på Cuba. Cubanerne har haft travlt med at rydde op og udbedre skaderne. Spies’ store rejsemål på øen, Havanna og Varadero, fungerer som før Irma og Marias besøg.

Første fly fra København afgår 16. november.

Den dominikanske Republik:

De store rejsemål Puerto Plata og Punta Cana slap nådigt fra orkanernes besøg. Vidste man ikke bedre, ville man ikke tro, at Irma og Maria var drevet hen over de to turistområder. Alt er åbnet og fungerer som normalt.

Første fly afgår fra København den 9. november til Punta Cana og den 27. november til Puerto Plata.

Krydstogter i Caribien:

Spies samarbejder med rederier som Royal Caribbean International, Celebrity Cruises, Costa Cruises og Norwegian Cruise Line. Flere af selskabernes krydstogtruter går til nogle af de hårdest ramte øer. Efter Irma har flere rederier derfor omlagt deres ruter. Spies kontakter de berørte gæster om ændringerne. Hvis de nye ruter ikke er tilfredsstillende for de allerede indbookede gæster, kan de frit ombooke eller afbestille de aktuelle krydstogter.

Yderligere information: Kommunikationschef Torben Andersen, tlf. 40 59 47 00.

Related links

Emner

Tags


Spies er Danmarks største rejsearrangør. Selskabet indgår i den nordiske rejsekoncern Thomas Cook Northern Europe sammen med rejsearrangørerne Ving i Norge og Sverige, Tjäreborg i Finland samt hotelselskabet Resorts & Hotels, der bl.a. driver hotelkæderne Sunwing Family Resorts og Sunprime Hotels. Spies’ gæster flyver fortrinsvis med søsterselskabet Thomas Cook Airlines Scandinavia. Thomas Cook Group plc er noteret på Børsen i London og selskabets ca. 22.000 ansatte opererer i over 200 lande. Thomas Cook Group Airlines, der bl.a. tæller Condor i Tyskland, Thomas Cook Airlines i Storbritannien og Thomas Cook Airlines i Belgien, er med 90 moderne og miljøvenlige fly Europas 11. største flyselskab.