Gå til indhold
Op til efterårsferien åbner Thomas Cook Airlines ekstraordinært for check in aftenen før til fredagens og lørdagens flyvninger.
Op til efterårsferien åbner Thomas Cook Airlines ekstraordinært for check in aftenen før til fredagens og lørdagens flyvninger.

Pressemeddelelse -

Check in dagen før og spring feriekøen over

Efterårsferien er én af de travleste perioder i Københavns Lufthavn. For at undgå en stresset start på ferien, tilbyder Spies’ eget flyselskab, Thomas Cook Airlines, at gæsterne på seks flyvninger (1630 passagerer) fredag og seks flyvninger (1456 passagerer) lørdag kan møde op i lufthavnen aftenen før og checke in. Her kan de i ro og mag aflevere deres bagage, få udleveret boardingkortene til hele familien - og et stykke chokolade!

Når gæsterne så møder op til deres fly dagen efter, kan de springe eventuelle check-in køer over og gå direkte til sikkerhedskontrollen og videre til deres fly.

- Det er vores erfaring, at op mod 30 pct. af vores gæster tager imod tilbuddet om at komme et smut i lufthavnen aftenen før. Det har også den fordel, at presset letter på de øvrige passagerer, der checker in på ”normal” vis på afrejsedagen. Det er ikke nødvendigt, at hele familien dukker op aftenen før i lufthavnen – det er nok at sende en repræsentant, men husk rejsebevis og pas til alle, siger kommunikationschef i Spies, Torben Andersen.

Hvis man ikke selv orker at tage i lufthavnen, tilbyder Spies altid levering af boardingkort og afhentning af familiens bagage i ens hjem på hele Sjælland. Det sker gennem firmaet Valizo.dk, der tager fra 395 kr. for denne ydelse for hele familien.

Emner


Spies er Danmarks største rejsearrangør. Selskabet indgår i den nordiske rejsekoncern Thomas Cook Northern Europe sammen med rejsearrangørerne Ving i Norge og Sverige, Tjäreborg i Finland samt hotelselskabet Resorts & Hotels, der bl.a. driver hotelkæderne Sunwing Family Resorts og Sunprime Hotels. Spies’ gæster flyver fortrinsvis med søsterselskabet Thomas Cook Airlines Scandinavia. Thomas Cook Group plc er noteret på Børsen i London og selskabets ca. 22.000 ansatte opererer i over 200 lande. Thomas Cook Group Airlines, der bl.a. tæller Condor i Tyskland og Thomas Cook Airlines i Storbritannien, er med over 100 moderne og miljøvenlige fly et af Europas største ferieflyselskaber.