Gå til indhold
Danske Sunclass Airlines bliver kåret til Europas bedste

Pressemeddelelse -

Danske Sunclass Airlines bliver kåret til Europas bedste

I mandags blev det danske charterflyselskab Sunclass Airlines med base i København kåret som Europas bedste foran store etablerede selskaber som SAS, Norwegian og Finnair. Kåringen skete ved rejsebranchens egen ’Oscar-galla’, den svenske Grand Travel Award arrangeret af branchemagasinet Travel News. Prisen uddeles hvert år i Stockholm.

Administrerende direktør for Sunclass Airlines, Torben Østergaard, siger: ”Vi er ekstremt stolte over, at vores flyselskab, der er oppe mod store etablerede ruteflyselskaber, vinder prisen som Europas bedste. Vi ved, at vores gæster er meget tilfredse med at flyve med os, og vi bestræber os dagligt på at levere en god oplevelse fra vi møder gæsterne i lufthavnen, og til de ankommer til destinationerne.”

Torben Østergaard understreger, at selskabets mission er at give gæsterne ombord en følelse af, at ferien starter, når de træder ombord på flyet. Og at dette arbejde nu også bliver anerkendt med så flot en pris, gør teamet både stolte og meget motiverede for at fortsætte arbejdet med at leve op til gæsternes høje forventninger, siger Torben Østergaard.

Udelukker ikke, at charterflyenes lavere CO2 udledning pr. passagerkilometer også spiller ind på nomineringer

Torben Østergaard mener, at en af grundene til at der i år er hele to charterflyselskaber nomineret til bedste flyselskab, godt kan være klimarelateret, idet flyselskabernes fokus på ansvarlighed betyder mere og mere for passagerne. Torben Østergaard fremhæver, at der i selve charterfly-konceptet er faktorer, der gør, at man ofte har en lavere CO2 udledning pr. passagerkilometer. Han siger: ” I og med at vi flyver direkte fra a til b uden mellemlandinger i langt de fleste tilfælde, og at vi tilmed fylder vores fly gør, at vi kan holde CO2 udledningen pr. passagerkilometer lav sammenlignet med branchen generelt”.

Torben Østergaard tilføjer desuden, at de i Sunclass Airlines har sat sig nogle ambitiøse klimamål om at reducere CO2 udledningen med 25 procent inden udgangen af 2030 med et mål om nuludslip i 2050. Dog pointerer Torben Østergaard, at det allervigtigste for passagerne stadig er, hvor enkelt og gnidningsfrit ens flyrejse er, og den høje service man får ombord, og det er begge områder, der er meget højt prioriteret hos Sunclass Airlines.

Nomineret i kategorien "Bedste europæiske flyselskaber" var også Air France, British Airways, Finnair, KLM, Lufthansa, SAS, Swiss, TUIfly Nordic samt Turkish Airlines. Spies’ søsterselskab i Sverige, Ving vandt prisen som årets Rejseselskab.

Se mere om prisen her De fick första pris i Grand Travel Award 2022 - Travel News

Se mere om Sunclass Airlines her Hvem er vi? (sunclassairlines.dk)


Emner

Kategorier


Spies er Danmarks største rejsearrangør. Selskabet indgår i den nordiske rejsekoncern Nordic Leisure Travel Group sammen med rejsearrangørerne Ving i Norge og Sverige, Tjäreborg i Finland samt hotelselskabet Resorts & Hotels, der bl.a. driver hotelkæderne Sunwing Family Resorts og Sunprime Hotels. Spies’ gæster flyver fortrinsvis med søsterselskabet Sunclass Airlines . 

Kontakt

Relateret materiale

Velkommen til Spies - Presseinformation!

Presseinformation og pressemeddelelser fra Spies. Spies er Danmarks største rejsearrangør. Selskabet indgår i den nordiske rejsekoncern Nordic Leisure Travel Group.

Spies - Presseinformation
Kay Fiskers Plads 9
2300 København S
Denmark