Gå til indhold
Endelig flyver Spies igen

Pressemeddelelse -

Endelig flyver Spies igen

Siden det igen blev muligt at sende danskerne på sommerferie sydpå, har Spies arbejdet intenst med at få fly og hoteller klar til “start”. Parallelt med dette er der arbejdet med et grundigt ”Safe Travel” program, der er udvidede rutiner for sundhedsmæssig sikker rejse. Derudover er der hele sommeren gratis ændrings- og afbestillingsforsikring ved køb af en charterrejse.

”Det er fantastisk, at vi igen kan sende vores gæster af sted på ferie. Der er ikke noget, vi hellere vil, så vi glæder os til at byde de første velkommen i vores eget Sunclass Airlines fly den 25 juli fra både København og Billund,” siger Lisbeth Nedergaard, kommunikationschef Spies.

”Og vi mærker en stor rejselyst hos danskerne. Telefonerne kimer og rigtig mange skal af sted allerede med de første fly. Vi har siden nedlukningen tilbudt gratis ændring af rejser og det er der mange, der lige gør brug af – enten til afrejse nu eller senere,” siger Lisbeth Nedergaard

Spies fokuserer denne sommer på de mest populære destinationer i Grækenland og Spanien fra slutningen af juli og til Cypern fra slutningen af august. Men allerede fra 27. juni er det muligt at rejse og booke pakkerejser med rutefly.

Spies sommerprogram 2020

Den 25. juli kan vi endelig komme på ferie sydpå igen. De første ture med Spies til går til Mallorca, Rhodos og Kreta.

Fra 25 juli og i august flyver vi:

Lørdage til Mallorca fra København og Billund

Søndage til Rhodos fra København og Billund

Tirsdag til Mallorca fra København

Torsdag til Kreta fra København

Fra 2. september udvides programmet yderligere, blandt andet med Gran Canaria.

Emner

Tags


Spies er Danmarks største rejsearrangør. Selskabet indgår i den nordiske rejsekoncern Nordic Leisure Travel Group sammen med rejsearrangørerne Ving i Norge og Sverige, Tjäreborg i Finland samt hotelselskabet Resorts & Hotels, der bl.a. driver hotelkæderne Sunwing Family Resorts og Sunprime Hotels. Spies’ gæster flyver fortrinsvis med søsterselskabet Sunclass Airlines . 

Pressekontakt

Sofie Folden Lund

Sofie Folden Lund

Pressekontakt Kommunikationschef 26 36 23 77

Velkommen til Spies - Presseinformation!

Presseinformation og pressemeddelelser fra Spies. Spies er Danmarks største rejsearrangør. Selskabet indgår i den nordiske rejsekoncern Nordic Leisure Travel Group.

Spies - Presseinformation
Kay Fiskers Plads 9
2300 København S
Denmark