Gå til indhold
Dagen før Spies’ gæster skal flyve på ferie, kører en varevogn fra VALiZO rundt til deres hjem i Storkøbenhavn og henter bagage og udleverer boardingkort og bagagetags.
Dagen før Spies’ gæster skal flyve på ferie, kører en varevogn fra VALiZO rundt til deres hjem i Storkøbenhavn og henter bagage og udleverer boardingkort og bagagetags.

Pressemeddelelse -

Flygæster får hentet deres bagage i hjemmet

Spies gør nu noget ved stressende check-in-køer i Københavns Lufthavn. I disse dage har selskabet premiere på et nyt bagagekoncept, hvor gæsterne derhjemme kan vælge at få afhentet deres bagage og samtidig få udleveret boardingkort og bagagekvitteringer. Når gæsterne dagen efter tager i lufthavnen, skal de blot medbringe deres håndbagage og kan så springe køerne over og gå direkte til sikkerhedskontrollen.

Det nye koncept tilbydes i samarbejde med Thomas Cook Airlines og selskabet VALiZO, der er blevet godkendt til at stå for hele den normale check-in-procedure – blot med den forskel, at det nu kan ske i gæsternes eget hjem.

- Spies og Thomas Cook Airlines har i mange år haft en lignende ordning på flere rejsemål. Her hedder servicen Easy Travel og tilbydes bl.a. på koncepthotellerne Sunwing Family Resorts og Sunprime Hotels. Her kan gæsterne tjekke ind i hotellernes reception, aflevere deres bagage og få udleveret deres boardingkort, fortæller kommunikationschef Torben Andersen fra Spies.

Spies og VALiZO havde premiere på den nye hjemmeservice den 5. december på en flyvning fra København til Madeira.

- I første omgang tilbyder vi vores check-in-service inden for postnumrene 0-2990, men på længere sigt er det planen at folde konceptet ud over hele Sjælland, Lolland, Falster og Sydsverige. Bliver det den forventede succes, er vi klar til at udvide til det øvrige Skandinavien, siger Christian Kurir fra VALiZO, som vil befri de rejsende for bagageslæb og stress.

VALiZO har siden i sommer testet konceptet på et mindre antal ruter med check-in i hjemmet. – Konceptet tiltrækker mange forskellige typer af passagerer. Det drejer sig både om børnefamilier, par, unge og ældre, som har sagt ja tak til, at vi tager slæbet. Når vi banker på aftenen før afgang og får udleveret bagagen, afleverer vi samtidig bagagetags og boardingkort. Tager vi f.eks. en familie med op til seks personer fra Hvidovre med bagage og klapvogn, kan vi tilbyde den nye service for totalt kr. 395,-, og kr. 495,- hvis det er længere væk som f.eks. Rungsted, siger Christian Kurir fra VALiZO.

Yderligere information: Kommunikationschef Torben Andersen, Spies, tlf. 40 59 47 00, eller direktør Christian Kurir, VALiZO, tlf. 29 86 37 79.

Læs mere på www.VALiZO.dk

Emner


Spies er Danmarks største rejsearrangør. Selskabet indgår i den nordiske rejsekoncern Thomas Cook Northern Europe sammen med rejsearrangørerne Ving i Norge og Sverige, Tjäreborg i Finland samt hotelselskabet Resorts & Hotels, der bl.a. driver hotelkæderne Sunwing Family Resorts og Sunprime Hotels. Spies’ gæster flyver fortrinsvis med søsterselskabet Thomas Cook Airlines Scandinavia. Thomas Cook Group plc er noteret på Børsen i London og selskabets ca. 22.000 ansatte opererer i over 200 lande. Thomas Cook Group Airlines, der bl.a. tæller Condor i Tyskland, Thomas Cook Airlines i Storbritannien og Thomas Cook Airlines i Belgien, er med 90 moderne og miljøvenlige fly Europas 11. største flyselskab.

Kontakt

Velkommen til Spies - Presseinformation!

Presseinformation og pressemeddelelser fra Spies. Spies er Danmarks største rejsearrangør. Selskabet indgår i den nordiske rejsekoncern Nordic Leisure Travel Group.

Spies - Presseinformation
Kay Fiskers Plads 9
2300 København S
Denmark