Gå til indhold
Flyv til Kap Verde fra Billund til vinter

Pressemeddelelse -

Flyv til Kap Verde fra Billund til vinter

Fra denne vinter kan midtjyderne flyve fra Billund til Kap Verde, der dermed bliver den 4. charterdestination, som Spies har i deres vinterprogram 2022/23 med afgang fra Billund Lufthavn. På programmet findes også Gran Canaria, Egypten og Tenerife. Og med en ugentlig afgang hver mandag vinteren igennem kan Danmarks største rejsearrangør altså igen sende egne fly på vingerne til rejsemål udenfor Europa fra Billund. Første afgang bliver mandag den 17. oktober.

Flyvetiden er blot halvanden time længere end til Gran Canaria. Til gengæld er der i vintermånederne hele 5 grader varmere i gennemsnit. Efterspørgslen til den solbeskinnede ø ud for Afrikas vestkyst bliver større og større for hvert år. Alene her efter sommerferien er søgningerne til Kap Verde på Spies.dk steget med 70 procent sammenlignet med samme tid sidste år. Hos Spies fordobler man derfor kapaciteten til vinter, så man kan sende over 8.000 danskere afsted – små 3.000 af dem altså fra Billund. Kommunikationschef, Sofie Folden Lund siger:

”Kap Verde bliver mere og mere populær for hvert år som en perfekt mellemting mellem de sydeuropæiske ferieøer og oversøiske rejsemål som for eksempel Thailand og Den Dominikanske Republik. Derfor er vi enormt glade for, at vi nu kan opruste endnu engang – og endda med Nordens største fly, vores Sunclass Airlines Airbus 330, fra Billund.”

Over 1.000 jyder har allerede sikret sig en plads i Kap Verdes sol

De første små 1.100 pladser fra Billund til Kap Verde er allerede booket. Og i Billund Lufthavn er man stolt over at få Nordens største fly til byen og kunne tilbyde en afgang til den populære destination. Jesper Klausholm siger: ”Spies er en god samarbejdspartner i Billund Lufthavn, så vi er rigtig glade for, at Spies sætter Kap Verde på destinationskortet herfra Billund – og så med Sunclass’ store Airbus A330 med plads til over 300 personer. Kap Verde er en solsikker vinterdestination, så jeg er sikker på, at det nok skal blive en succes”, siger Jesper Klausholm, marketingchef, Billund Lufthavn.

Top 10 over de mest populære vinterrejsemål hos Spies i 2022/23:

  1. Gran Canaria
  2. Tenerife
  3. Kap Verde
  4. Madeira
  5. Phuket
  6. Hurgada
  7. Den Dominikanske Republik
  8. Rom
  9. Mauritius
  10. London

I alt regner Spies med at sende ca. 30.000 danskere på ferie fra Billund i vintersæsonen 2022/2023 og er dermed den største ferierejsearrangør, der flyver fra Danmarks næststørste lufthavn

Om Spies

Spies er Danmarks største rejsearrangør med rejser til næsten 400 rejsemål i over 60 lande. Spies arrangerer charterrejser samt krydstogter og pakkerejser med rutefly. Spies har ca. 285.000 rejsende om året og indgår i den nordiske rejsekoncern, Nordic Leisure Travel Group, sammen med Ving i Sverige og Norge samt Tjäreborg i Finland og Globetrotter i Sverige. For yderligere information kontakt kommunikationschef Sofie Folden Lund, sofie.lund@spies.dk / 26 36 23 77

Emner

Kategorier


Spies er Danmarks største rejsearrangør. Selskabet indgår i den nordiske rejsekoncern Nordic Leisure Travel Group sammen med rejsearrangørerne Ving i Norge og Sverige, Tjäreborg i Finland samt hotelselskabet Resorts & Hotels, der bl.a. driver hotelkæderne Sunwing Family Resorts og Sunprime Hotels. Spies’ gæster flyver fortrinsvis med søsterselskabet Sunclass Airlines . 

Kontakt

Velkommen til Spies - Presseinformation!

Presseinformation og pressemeddelelser fra Spies. Spies er Danmarks største rejsearrangør. Selskabet indgår i den nordiske rejsekoncern Nordic Leisure Travel Group.

Spies - Presseinformation
Kay Fiskers Plads 9
2300 København S
Denmark