Gå til indhold
Hvor går bolde og badedyr hen efter kampen i parken?

Pressemeddelelse -

Hvor går bolde og badedyr hen efter kampen i parken?

De bliver genanvendt som strandtasker i samarbejde med Spies Rejser !!

Efter kampen indsamler Spies bolde og badedyr og laver dem om til designer-strandtasker. Traditionen tro ryger tusindvis af badedyr i luften, når der er spillet præcis 13 minutter af lørdagens FCK hjemmekamp mod FC Nordsjælland. 

"Vi har et princip om at fjerne mest mulig engangsplastik til lands, til vands og i luften. I løbet af i år er målet at fjerne ca. 70 mio. stykkerplastik fra vores rejser og feriedestinationer under hashtagget #noplaceforplastic. Det gælder også for de mange badedyr, bolde og andet som vi efter kampen samler ind og genanvender til produktion af strandtasker,” siger Lisbeth Nedergaard, kommunikationschef i Spies.

"Vi ved, at vores gæster i stigende grad bekymrer sig om miljøet. Derfor fjerner vi så meget plastic som muligt, hvilket kan være plastikkrus, engangsbestik, plastikindpakning osv, men f.eks. også badedyr, for erfaringen viser, at de ofte ikke kommer med hjem i kufferten fra vores destinationer."

Emner


Spies er Danmarks største rejsearrangør. Selskabet indgår i den nordiske rejsekoncern Thomas Cook Northern Europe sammen med rejsearrangørerne Ving i Norge og Sverige, Tjäreborg i Finland samt hotelselskabet Resorts & Hotels, der bl.a. driver hotelkæderne Sunwing Family Resorts og Sunprime Hotels. Spies’ gæster flyver fortrinsvis med søsterselskabet Thomas Cook Airlines Scandinavia. Thomas Cook Group plc er noteret på Børsen i London og selskabets ca. 22.000 ansatte opererer i over 200 lande. Thomas Cook Group Airlines, der bl.a. tæller Condor i Tyskland og Thomas Cook Airlines i Storbritannien, er med over 100 moderne og miljøvenlige fly et af Europas største ferieflyselskaber.