Gå til indhold

Pressemeddelelse -

Jul i varmen hitter i år. Kun få julerejser tilbage og stigende salg af vinterrejser

Der er direkte sammenhæng mellem mængden af regn og antal solgte rejser. Det mærkes tydeligt hos Spies, hvor både telefoner og websites har været rødglødende de sidste par uger. Danskerne er ikke i tvivl. De vil efter et vådt og mørkt efterår se solen og en blå himmel. Spies har nu solgt mere end ni ud af ti rejser hen over julen, men der er stadig muligheder til feriefavoritter som Gran Canaria eller Tenerife.

– Efter en november, der slog rekord i regn, har mange været ude i de første dage af december og sikre sig sol og varme i juleferien. Det samme gælder for skolernes vinterferie, hvor vi allerede nu har solgt 65 pct. af vores charterrejser, siger Lisbeth Nedergaard, kommunikationschef i Spies.

Gran Canaria er igen i år danskernes absolut foretrukne feriedestination for julen. Af de godt cirka 23.000 danskere, som er på charterrejse juleaften, vil tre ud af fire befinde sig på de canariske øer.

Top tre i juleferien hos Spies er:

  1. Gran Canaria
  2. Tenerife
  3. Phuket


De bedst bookede rejsemål i juledagene

(målt på salget i forhold til udbuddet):

1. Gambia 100 pct.

2. Hurghada 99 pct.

3. Fuerteventura 97 pct.

4. Phuket 96 pct.

5. Madeira 95 pct.

6. Kap Verde 92,5 pct.

7. Tenerife 92 pct.

8. Gran Canaria 90 pct.

Emner


Spies er Danmarks største rejsearrangør. Selskabet indgår i den nordiske rejsekoncern Thomas Cook Northern Europe sammen med rejsearrangørerne Ving i Norge og Sverige, Tjäreborg i Finland samt hotelselskabet Resorts & Hotels, der bl.a. driver hotelkæderne Sunwing Family Resorts og Sunprime Hotels. Spies’ gæster flyver fortrinsvis med søsterselskabet Thomas Cook Airlines Scandinavia. Thomas Cook Group plc er noteret på Børsen i London og selskabets ca. 22.000 ansatte opererer i over 200 lande. Thomas Cook Group Airlines, der bl.a. tæller Condor i Tyskland og Thomas Cook Airlines i Storbritannien, er med over 100 moderne og miljøvenlige fly et af Europas største ferieflyselskaber.