Gå til indhold
Bornholmerne skal være tidligt ude for at få fingre i de populære værelser med direkte adgang fra rummet til egen eller fælles pool – som her på Casa Cook på Kos.
Bornholmerne skal være tidligt ude for at få fingre i de populære værelser med direkte adgang fra rummet til egen eller fælles pool – som her på Casa Cook på Kos.

Pressemeddelelse -

Ny Spies-rekord: Vil sende 2320 bornholmere på ferie

I 2012 rejste ca. 750 gæster på ferie med Spies fra Bornholms Lufthavn – sidste år voksede tallet til 2108 på 10 fly. I år skruer Danmarks største rejsearrangør yderligere op for blusset, idet hele 11 Airbus-fly fra Thomas Cook Airlines skal flyve direkte fra Bornholm til ni populære solrejsemål. Til Mallorca og Rhodos flyves der hver to gange.

I denne uge blev det sidste rejsemål sat på trafikprogrammet for 2019. – Det blev Gran Canaria. Dermed opfylder vi et udtalt ønske om at få direkte flyvninger til De kanariske Øer uden stop undervejs. Ønsket kan vi opfylde med nye Airbus 321-fly med længere rækkevidde end tilsvarende fly. På den kanariske ø kan vi tilbyde vort eget Altamar samt vore koncepthoteller Sunwing, Sunprime og Ocean Beach Club, fortæller produktchef Carlos Cebrian fra Spies.

Efter flere års pause, er populære Tyrkiet tilbage på bornholmernes fartplan. – Vi flyver til Antalya med rejsemål som Alanya, Belek og Side. Det er billigt som aldrig før at holde ferie i Tyrkiet – på et år er den tyrkiske valutas købekraft styrtdykket med 40 pct. i forhold til den danske krone, fortæller Carlos Cebrian.

Efter en pause på et par år, er også Kos ny på 2019-programmet. Her har Spies netop åbnet to nye koncepthoteller, Casa Cook Kos og Sunprime Pearl Beach. Begge hoteller ligger direkte på stranden i Marmari og er velegnet til voksne, mens f.eks. all inclusive hotellet Kipriotis Village med fem pools og vandland henvender sig til børnefamilierne. Fra Kos er det også muligt at holde ferie på Kalymnos.

Med baggrund i den varme sommer 2018, bliver Bornholms Lufthavn nok en af de meget få nordeuropæiske lufthavn med øget chartertrafik i 2019. Lige nu har vi solgt halvdelen af vores 2018-rejser – i april og maj ligger bookingprocenten på hele 80, fortæller Carlos Cebrian.

Emner


Spies er Danmarks største rejsearrangør. Selskabet indgår i den nordiske rejsekoncern Thomas Cook Northern Europe sammen med rejsearrangørerne Ving i Norge og Sverige, Tjäreborg i Finland samt hotelselskabet Resorts & Hotels, der bl.a. driver hotelkæderne Sunwing Family Resorts og Sunprime Hotels. Spies’ gæster flyver fortrinsvis med søsterselskabet Thomas Cook Airlines Scandinavia. Thomas Cook Group plc er noteret på Børsen i London og selskabets ca. 22.000 ansatte opererer i over 200 lande. Thomas Cook Group Airlines, der bl.a. tæller Condor i Tyskland og Thomas Cook Airlines i Storbritannien, er med over 100 moderne og miljøvenlige fly et af Europas største ferieflyselskaber.