Gå til indhold
Nytårsbrag hos Spies: Rejsesalget oppe med 103 procent

Pressemeddelelse -

Nytårsbrag hos Spies: Rejsesalget oppe med 103 procent

Det har været en våd og grå start på 2023. Og med udsigt til endnu en uge uden chance for at se solen, er danskerne gået til bookingtasterne hos Danmarks største rejsearrangør, Spies. Her oplever man nærmest lodrette salgskurver i de første dage af det nye år og kan dermed berette om stigninger på hele 103 procent i rejsesalget sammenlignet med samme periode inden coronapandemien. Januar er stort set udsolgt på alle Spies’ charterafgange, og i vinterferieugen er der kun 200 pladser tilbage.

Der bliver holdt skarpt øje med salgstallene i Spies Rejser de her dage og regnet efter igen og igen. At man nu ser bookingtal, der overstiger januar 2020 - inden corona lukkede verden – er nemlig ret vildt, konkluderer man hos Spies. Kommunikationschef Sofie Folden Lund udtaler: ”Vi var godt klar over, at rejselysten var der – og at danskerne virkelig prioriterer at rejse trods de økonomisk udfordrende tider. Det har vi set hele sidste år. Men at 2023 er startet med sådan et nytårsbrag, tror jeg ikke, at nogen af os havde forudset”.

Kun 3 procent charterrejser tilbage i januar

Det er især Thailand, der virkelig viser sit comeback denne vinter efter nedlukning og hårde rejserestriktioner de sidste tre år. Men også destinationer som Kap Verde og Maldiverne hitter. Og så er det de altid populære kanariske øer, der trækker de helt store antal feriegæster igen denne vinter. Alene i uge 7, hvor størstedelen af skolerne i Danmark holder vinterferie, rejser 60 procent af Spies’ gæster til Gran Canaria eller Tenerife.

Fart på sommerferiesalget – dette forventer man af rejseåret 2023

Hos Spies har man øget kapaciteten til sommer, både på de direkte charterafgange med egne Sunclass Airlines-fly og via ny flykapacitet, som er hentet fra det skandinaviske selskab, Braathens. I det hele taget tegner det til, at 2023 trods inflation, usikkerhed i økonomien og fortsat krig i Europa virkelig bliver et travlt år for landets rejsearrangører.

Hos Spies peger man især på fem tendenser for året. Se dem her: Fem rejsetrends for 2023 | Spies - Presseinformation

Emner


Spies er Danmarks største rejsearrangør. Selskabet indgår i den nordiske rejsekoncern Nordic Leisure Travel Group sammen med rejsearrangørerne Ving i Norge og Sverige, Tjäreborg i Finland samt hotelselskabet Resorts & Hotels, der bl.a. driver hotelkæderne Sunwing Family Resorts og Sunprime Hotels. Spies’ gæster flyver fortrinsvis med søsterselskabet Sunclass Airlines . 

Kontakt

Relateret materiale

Velkommen til Spies - Presseinformation!

Presseinformation og pressemeddelelser fra Spies. Spies er Danmarks største rejsearrangør. Selskabet indgår i den nordiske rejsekoncern Nordic Leisure Travel Group.

Spies - Presseinformation
Kay Fiskers Plads 9
2300 København S
Denmark