Gå til indhold
Op mod 900 bornholmere skal spise lokalt på flyrejsen

Pressemeddelelse -

Op mod 900 bornholmere skal spise lokalt på flyrejsen

I september i fjor fik den bornholmske kok, Casper Rønne-Hansen, der har restaurant i Bornholms Lufthavn, til opgave at stå for maden på en flyvning med Thomas Cook Airlines. Det blev en kæmpe succes med tilfredse gæster og besætningsmedlemmer, der alle roste maden - sammensat af bornholmske specialiteter.

Nu kan op mod 900 bornholmere, der de kommende uger skal flyve med Spies på ferie fra øen, glæde sig til at blive bespist med bl.a. bornholmske specialiteter fra Casper Rønne-Hansens køkken. Lørdag morgen rejser 212 fra Bornholms Lufthavn til Gran Canaria, næste fredag tager 212 til Mallorca og den 25. april sætter 212 andre kursen mod Rhodos. I maj flyver Spies-flyet til Split i Kroatien.

-Vi er rigtig glade for, at vi kan gengælde bornholmernes tillid til os ved at købe lokalt ind til vores flyvninger. Vi har sendt en masse udstyr til Rønne, som Casper så vil anrette maden i, siger kommunikationschef Torben Andersen fra Spies, der igen i år flyver 10 gange fra Bornholm.

Casper Rønne-Hansen glæder sig over, at Spies med sin ordre er med til at støtte lokalsamfundet. - Glædeligt at det ikke altid er de store industrikøkkener, der får disse opgaver. Det er også med til at promote øens mange fine madspecialiteter – stor ros til Spies for at tænke lokalt, siger Casper Rønne-Hansen.

Og hvad har Casper Rønne-Hansen så tænkt sig at glæde de bornholmske ganer med? Menuen på flyvningerne ser således ud:

  • Hjemmelavet krydderskinke med æggestand og grønt
  • Æg med tomat
  • Bornholmsk spegepølse med løg og piment
  • God dansk skiveost, marmelade, Lurpak smør og hjemmelavet rugbrød og grovbolle, fremstillet af bornholmsk mel fra Valsemøllen
  • Bornholmsk verdensmesterost med hjemmelavet løgmarmelade og hjemmebagt knækbrød
  • Frisk udskåret frugt

Yderligere information: Kontakt restauratør Casper Rønne-Hansen på tlf. 56 93 20 71 eller undertegnede – Casper råder over fotos af den mad, som de mange bornholmere kan glæde sig til.

Emner


Spies er Danmarks største rejsearrangør. Selskabet indgår i den nordiske rejsekoncern Thomas Cook Northern Europe sammen med rejsearrangørerne Ving i Norge og Sverige, Tjäreborg i Finland samt hotelselskabet Resorts & Hotels, der bl.a. driver hotelkæderne Sunwing Family Resorts og Sunprime Hotels. Spies’ gæster flyver fortrinsvis med søsterselskabet Thomas Cook Airlines Scandinavia. Thomas Cook Group plc er noteret på Børsen i London og selskabets ca. 22.000 ansatte opererer i over 200 lande. Thomas Cook Group Airlines, der bl.a. tæller Condor i Tyskland, Thomas Cook Airlines i Storbritannien og Thomas Cook Airlines i Belgien, er med 90 moderne og miljøvenlige fly Europas 11. største flyselskab.

Pressekontakt

Sofie Folden Lund

Sofie Folden Lund

Pressekontakt Kommunikationschef 26 36 23 77

Velkommen til Spies - Presseinformation!

Presseinformation og pressemeddelelser fra Spies. Spies er Danmarks største rejsearrangør. Selskabet indgår i den nordiske rejsekoncern Nordic Leisure Travel Group.

Spies - Presseinformation
Kay Fiskers Plads 9
2300 København S
Denmark