Gå til indhold
Sitia – Kretas autentiske perle er nyt rejsemål hos Spies i 2024

Pressemeddelelse -

Sitia – Kretas autentiske perle er nyt rejsemål hos Spies i 2024

Næste års sommerprogram er netop sat til salg hos Danmarks største rejsearrangør, og en nyhed i programmet er den lille kystby, Sitia, på Østkreta. Sitia betegnes som den lille autentiske perle, der minder om de små græske rejsemål som Parga, Skiathos og Thassos. Byen har en fantastisk beliggenhed tæt på storslået natur, vandrestier, uberørte strande og traditionelle små landsbyer. Gæsterne flyver direkte fra Danmark til Sitia Lufthavn med Braathens flyselskab.

Siden 2016, hvor den nye terminal i Sitia Lufthavn blev bygget, har man i Spies haft Sitia på radaren, og det er derfor en stor fornøjelse at kunne præsentere denne nyhed i sommerprogrammet i 2024. ”Sitia er særligt velegnet til voksne gæster, der leder efter en charmerende græsk destination, hvor man bor tæt på byens hyggelige havnepromenade, strand, lokale restauranter og butikker. Der er desuden fabelagtige vandremuligheder i Sitia UNESCO Global Geopark”, siger produktchef Carlos Cebrian, der fremhæver det som et ekstra plus, at der blot er 5-10 minutters transfer til den lokale lufthavn, hvor man lander direkte fra Danmark.

Forkorter transfertid med 75% for børnefamilierne

Nogle af Spies’ mest populære koncepthoteller til familier, nemlig Sunwing Family Resorts og Ocean Beach Club i Makrigialos vil også blive en hel del hurtigere at komme til, når Spies starter op med direkte charterafgange til Sitia Lufthavn. Transfertiden blive nemlig forkortet fra 2 1/2 time til kun 35 minutter, hvilket er en anden hovedårsag til, at man i Spies har valgt at fokusere på Sitia som ny destination for et af de populære direkte charterfly.

Spies flyver direkte til Sitia fra København hver torsdag morgen fra maj til oktober

Læs mere om Sitia på Rejser til Sitia (Kreta) med Spies

For yderligere info, kontakt Kommunikations og pressechef Sofie Folden Lund: sofie.lund@spies.dk

Emner


Spies er Danmarks største rejsearrangør. Selskabet indgår i den nordiske rejsekoncern Nordic Leisure Travel Group sammen med rejsearrangørerne Ving i Norge og Sverige, Tjäreborg i Finland samt hotelselskabet Resorts & Hotels, der bl.a. driver hotelkæderne Sunwing Family Resorts og Sunprime Hotels. Spies’ gæster flyver fortrinsvis med søsterselskabet Sunclass Airlines . 

Kontakt

Velkommen til Spies - Presseinformation!

Presseinformation og pressemeddelelser fra Spies. Spies er Danmarks største rejsearrangør. Selskabet indgår i den nordiske rejsekoncern Nordic Leisure Travel Group.

Spies - Presseinformation
Kay Fiskers Plads 9
2300 København S
Denmark