Gå til indhold
Casa Cook er det seneste skud på listen over Spies’ koncepthoteller. I foråret åbnede det andet på Kos – det tredje følger til foråret nær Chania på Kreta.
Casa Cook er det seneste skud på listen over Spies’ koncepthoteller. I foråret åbnede det andet på Kos – det tredje følger til foråret nær Chania på Kreta.

Pressemeddelelse -

Spies åbner fire nye koncepthoteller i 2018

Spies fortsætter med at have fokus på egne koncepthoteller. I 2018 lanceres tre nye Sunprime voksenhoteller og et nyt Casa Cook, der byder på høj komfort og stilfuldt design. Koncepthotellerne er de ud af Spies’ ca. 950 hoteller, som er bedst sælgende og scorer højest på kvalitet hos gæsterne.

Spies har mere end 50 års erfaring med at udvikle koncepthoteller, og i dag bor næsten halvdelen af selskabets gæster på et sådant hotel. De udvikles ud fra de ønsker, som kunderne har haft gennem årene – også når det gælder restauranternes kulinariske tilbud, aktiviteter på hotellerne og selve indretningen.

To nye Sunprime-hoteller, der er Spies’ koncept for voksne, står klar til næste sommersæson. Der er tale om Sunprime Pearl Beach på Kos og Sunprime Protaras på Cypern. Senere på året følger yderligere et voksenhotel, så kæden ved udgangen af 2018 vil bestå af 18 hoteller. Det placeres direkte på stranden i Gambia og får navnet Sunprime Tamala.

Sidst, men ikke mindst, åbner Spies det tredje Casa Cook-hotel – denne gang nær Chania på Kreta. I forvejen findes konceptet på Rhodos og Kos. Her er der fokus på kombinationen afslapning og muligheden for at opleve og lade sig inspirere af lækkert design og af det lokale miljø. En stor del af rummene har direkte adgang til pool.

  • Vores koncepthoteller er de mest populære hos vores gæster. Når vi udvider dem i antal, er det også en vigtig del af vores vækststrategi. Med flere koncepthoteller kan vi samtidig tilbyde vores gæster endnu bedre ferieoplevelser, siger direktør i Spies, Jan Vendelbo.

På Sunwing var Spies først med børneklubber, hotellerne tilbyder Easy Travel, hvor gæsterne kan checke in og afleverer deres bagage i hotellets reception, og senest er der åbnet mulighed for, at gæsterne på en række hoteller hjemmefra kan booke deres favorit værelse eller lejlighed.

Yderligere information: Produktchef Carlos Cebrian, tlf. 26 14 26 93 eller kommunikationschef Torben Andersen, tlf. 40 59 47 00.

Related links

Emner

Tags


Spies er Danmarks største rejsearrangør. Selskabet indgår i den nordiske rejsekoncern Thomas Cook Northern Europe sammen med rejsearrangørerne Ving i Norge og Sverige, Tjäreborg i Finland samt hotelselskabet Resorts & Hotels, der bl.a. driver hotelkæderne Sunwing Family Resorts og Sunprime Hotels. Spies’ gæster flyver fortrinsvis med søsterselskabet Thomas Cook Airlines Scandinavia. Thomas Cook Group plc er noteret på Børsen i London og selskabets ca. 22.000 ansatte opererer i over 200 lande. Thomas Cook Group Airlines, der bl.a. tæller Condor i Tyskland, Thomas Cook Airlines i Storbritannien og Thomas Cook Airlines i Belgien, er med 90 moderne og miljøvenlige fly Europas 11. største flyselskab.