Gå til indhold
Spies åbner nyt boutiquehotel på Ibiza

Pressemeddelelse -

Spies åbner nyt boutiquehotel på Ibiza

Det nyeste Casa Cook Hotel på Ibiza er skabt I tæt samarbejde med arkitekten bag Ibiza designikoner som Cafe del Mar og Pikes Hotel. Fokus på arkitektur, design, yoga, spa og gastronomi skaber eksklusive rammer for feriegæster der stiller krav til komfort og lækkert design.

Efter stor succes med det bohemeinspirerede hotelkoncept Casa Cook i Grækenland, åbner Spies sammen med ejerselskabet Thomas Cook Group nu det første tilsvarende hotel i Spanien på Ibiza. Øen er kendt for sin tilbagelænede atmosfære, fantastiske strande og netop Casa Cook ligger i Cala Gració, lige uden for San Antonio på øens vestkyst.

Som søsterhotellerne på Rhodos og Kos er Casa Cook Ibiza en designdrøm. Her blandes minimalistisk arkitektur i form af betonvægge og naturmaterialer i varme toner og et enkelt design med enkelte trendy detaljer. For at få den autentiske lokale stemning og atmosfære har teamet bag Casa Cook allieret sig med arkitekt Miguel Garcia Quetglas, som er skaberen af nogle af Ibizas mest ikoniske institutioner som Café del Mar og Pikes Hotel samt natklubberne DC10, Amnesia og Es Paradis.

"Casa Cook er blevet enormt godt modtaget af vores gæster og vi er meget glade for, at vi nu også på Ibiza kan byde velkommen til tilbagelænet luksus og lækkert design. Øen er kendt for sin afslappede atmosfære og smukke natur og er den perfekte destination for endnu et Casa Cook-hotel", siger Lisbeth Nedergaard, kommunikationschef Spies.

Hotellet ligger på Cala Gració-stranden i San Antonio på øens vestkyst og falder naturligt ind med omgivelserne. Det består af tre forskellige bygninger med 189 værelser, et skønt poolområde, spa og velgennemtænkte træningsfaciliteter. En del af haven er designet til at dyrke yoga og der er en sti direkte ned til stranden. Casa Cook Ibiza har to restauranter, den ene med fokus på vegansk køkken og den anden tilbyder retter med både lokal og international touch. Casa Cooks populære morgenbuffet er inkluderet i prisen for alle gæster.

Prisvindende design

Den karakteristiske Casa Cook-stil har siden lanceringen af det første hotel på Rhodos 2016 vundet adskillige priser og priser og er gentagne gange fremhævet af designmagasiner og aviser over hele verden. Den engelske avis ”The Telegraph” beskrev Casa Cook Kos som "En af de hotteste hotelåbninger i 2017". Det samme hotel modtog seks priser på Hotel Design Awards, blandt andet som det bedste hotel.

Casa Cook Ibiza åbner i juli 2019 og har minimumsalder på 16 år.

Priseksempel: Otte dage på Casa Cook Ibiza med afgang den 25 Juli fra København med direkte fly.. Indkvartering i dobbeltværelse inklusive morgenbuffet. Pris fra DKK 12.652 pr. Person.

Related links

Emner


Spies er Danmarks største rejsearrangør. Selskabet indgår i den nordiske rejsekoncern Thomas Cook Northern Europe sammen med rejsearrangørerne Ving i Norge og Sverige, Tjäreborg i Finland samt hotelselskabet Resorts & Hotels, der bl.a. driver hotelkæderne Sunwing Family Resorts og Sunprime Hotels. Spies’ gæster flyver fortrinsvis med søsterselskabet Thomas Cook Airlines Scandinavia. Thomas Cook Group plc er noteret på Børsen i London og selskabets ca. 22.000 ansatte opererer i over 200 lande. Thomas Cook Group Airlines, der bl.a. tæller Condor i Tyskland og Thomas Cook Airlines i Storbritannien, er med over 100 moderne og miljøvenlige fly et af Europas største ferieflyselskaber.

Welcome to Spies - Presseinformation!

Presseinformation og pressemeddelelser fra Spies. Spies er Danmarks største rejsearrangør. Selskabet indgår i den nordiske rejsekoncern Nordic Leisure Travel Group.

Spies - Presseinformation
Kay Fiskers Plads 9
2300 København S
Denmark