Gå til indhold
Spies ansætter ny kommunikationschef

Pressemeddelelse -

Spies ansætter ny kommunikationschef

Danmarks ledende rejsearrangør byder velkommen til Sofie Folden Lund som ny kommunikationschef for Spies. Sofie har en baggrund fra blandt andet eBay, Unicef og PR-Bureauet Essencius . Hun får ansvaret for såvel Spies som Sunclass Airlines, som begge er en del af Nordic Leisure Travel Group, Nordens førende rejsevirksomhed.

Spies, som er en del af Nordens førende rejsekoncern NLTG med Petter Stordalens Strawberry og Altor som største ejere, ser nu frem mod en tid efter pandemien, hvor længslen efter at rejse er stor. Selskabet har samtidig påbegyndt en spændende rejse med ny brandidentitet, som blev lanceret for nogle måneder siden.

- Vi er glade for snart at kunne byde Sofie velkommen, som med sin baggrund og erfaring, kommer til at bidrage stort til Spies´ fortsatte rejse. Vi fortsætter med hele tiden at udvikle os og ser fremad, med fokus på innovation og bæredygtighed, men fremfor alt på at skabe nye unikke oplevelser sammen med vores kunder, siger Jan Vendelbo, Adm. Direktør Spies.

- At stå i spidsen for at sikre stærk og relevant kommunikation for så ikonisk et brand som Spies, der leverer rejseprodukter i særklasse er et kæmpe privilegium, både fagligt og personligt. Intet skaber oplevelser og minder som rejser, og jeg glæder mig helt enormt til at blive en del af et dedikeret team, både i danske Spies og i nordiske NLTG ", siger Sofie Folden Lund.

Sofie Folden Lund starter i slutningen af august 2021.

For yderlig information, kontakt venligst:

Fredrik Henriksson +46 709 513 124

Kommunikationsdirektør, Nordic Leisure Travel Group

- eller

Jan Vendelbo +45 40539377

Adm. Direktør, Spies


Related links

Emner

Kategorier


Spies er Danmarks største rejsearrangør. Selskabet indgår i den nordiske rejsekoncern Nordic Leisure Travel Group sammen med rejsearrangørerne Ving i Norge og Sverige, Tjäreborg i Finland samt hotelselskabet Resorts & Hotels, der bl.a. driver hotelkæderne Sunwing Family Resorts og Sunprime Hotels. Spies’ gæster flyver fortrinsvis med søsterselskabet Sunclass Airlines . 

Pressekontakt

Velkommen til Spies - Presseinformation!

Presseinformation og pressemeddelelser fra Spies. Spies er Danmarks største rejsearrangør. Selskabet indgår i den nordiske rejsekoncern Nordic Leisure Travel Group.

Spies - Presseinformation
Kay Fiskers Plads 9
2300 København S
Denmark