Gå til indhold
Spies er branchevinder i bæredygtighed

Pressemeddelelse -

Spies er branchevinder i bæredygtighed

Spies blev i denne uge kåret som Danmarks mest bæredygtige rejsearrangør, da Sustainable Brand Index kårede vindere i 24 forskellige brancher ved årets prisuddeling. Prisen for Danmarks mest bæredygtige brand gik til REMA1000 efterfulgt af Aarstiderne og Lego.

Spies har igennem mange år arbejdet meget seriøst med miljøspørgsmål og engageret sig i et socialt ansvar herhjemme og ude på rejsemålene. I dag tilbyder de det mest omfattende program i hele rejsebranchen.

- Bæredygtighed tænkes ind i alle dele af vores virksomhed. Vi klimakompenserer f.eks. for alle flyrejser, og vælger gæsten et af vores egne koncepthoteller, Sunwing, Sunprime og O.B.C., kompenserer vi også for hotelopholdet. Al bustransport mellem lufthavnen og alle vores hoteller er desuden fuldt CO2-kompensere
, siger Jan Vendelbo, adm. direktør i Spies.

Derudover er Spies’ eget flyselskab, Sunclass Airlines, blandt de mest effektive flyselskaber i luftfartsindustrien. Det betyder, at når Spies sender en gæst på ferie, er det gennemsnitlige CO2 aftryk helt nede på 66 gram CO2. Det er tæt på halvdelen af det globale branchegennemsnit, og det gør også Spies til en klar vinder på miljøvenlige charterrejser med fly.

Om SB Insight
SB Insight arbejder med bæredygtig brandopbygning og giver sine kunder viden og forståelse for, hvordan bæredygtighed påvirker markedet, brancher, kommunikation og menneskelig adfærd. Indsigterne er baseret på virksomhedens ekspertise indenfor branding, kommunikation, bæredygtighed og forskning. SB Insights anerkendte brandundersøgelse ”Sustainable Brand Index” er Nordens største undersøgelse med fokus på bæredygtighed.


Emner


Spies er Danmarks største rejsearrangør. Selskabet indgår i den nordiske rejsekoncern Nordic Leisure Travel Group sammen med rejsearrangørerne Ving i Norge og Sverige, Tjäreborg i Finland samt hotelselskabet Resorts & Hotels, der bl.a. driver hotelkæderne Sunwing Family Resorts og Sunprime Hotels. Spies’ gæster flyver fortrinsvis med søsterselskabet Sunclass Airlines . 

Pressekontakt

Jan Vendelbo

Jan Vendelbo

Administrerende direktør 40 53 93 77

Velkommen til Spies - Presseinformation!

Presseinformation og pressemeddelelser fra Spies. Spies er Danmarks største rejsearrangør. Selskabet indgår i den nordiske rejsekoncern Nordic Leisure Travel Group.

Spies - Presseinformation
Kay Fiskers Plads 9
2300 København S
Denmark