Gå til indhold
Spies fortsætter med at satse stort på yogarejser

Pressemeddelelse -

Spies fortsætter med at satse stort på yogarejser

Inden pandemien brød ud, var Spies Danmarks største arrangør af yogarejser. Efter et år med en pause fra de fleste rejser ser Spies nu fremad og fortsætter med at satse stort på yogarejser. I løbet af sommeren og efteråret kan Spies tilbyde hele 20 nye rejser og til vinter findes der allerede 4 rejser, som kan bestilles nu – blandt andet en kombineret yoga- og kitesurfing-rejse til Kap Verde. Og til sommeren 2022 ventes den største satsning i Spies’ historie.

Der hersker ingen tvivl om, at danskernes rejselyst er stor lige nu, og efter Danmark har åbnet op for at rejse igen, er bestillingerne hos Spies eksploderet. Og det er ikke kun sol- og badeferie, som lokker – danskerne søger også indre ro og træning i form af yogarejser.

"Allerede nu er 50 procent af pladserne på efterårets yogarejser booket, og det går stærkt. I Danmark er yoga nærmest blevet en form for nationalsport – uanset alder og størrelse på pengepungen. Derfor er det vigtigt for os at tilbyde rejser for alle de forskellige målgrupper. Vi ser også, at omkring en tredjedel af alle kunder, der bestiller en yogarejse hos, rejser alene. De søger fællesskab med ligesindede, og at rejse sammen er en også en form for tryghed. I løbet af året har vi mange spændende rejser, som tilbyder den perfekte kombination af både træning, oplevelser og afslapning", fortæller Ulla Iversen, ansvarlig for yogaprodukter hos Spies.

Med sommeren og efterårets 20 nye yogarejser kan Spies tilbyde alt fra retreats til kombinationsrejser. Blandt kombinationsrejserne er eksempelvis yoga og vandring, hvor du dyrker yoga om morgenen og aftenen, mens du resten af dagen er på smukke vandreture i bjergene og omgivelserne. Spies tilbyder denne type rejser til Kroatien, Lefkas, Kreta, Madeira, Tenerife og La Gomera. Andre populære kombinationsrejser er yoga/mindfulness og familieyoga/fitness. Rejserne ledes af Spies’ erfarne yogalærere, som alle har rejst med hundredvis af yogagæster til mange forskellige destinationer rundt om i verden.

Til vinter vil Spies også tilbyde solsikre Kap Verde, hvor man uden hverken tidsforskel eller jetlag kan nyde hvide sandstrande og en sol, som skinner 365 dage om året. Her arrangerer Spies en kombineret yoga- og kitesurfing-rejse, hvor den eventyrlystne både kan få en fartfyldt oplevelse i vandet og nyde afstressende yoga.

Til sommeren 2022 gør Spies den største yogasatsningi virksomhedens historie, hvor de tilbyder mange spændende rejser. Blandt nyhederne findes nye yoga-destinationer som Kalymnos. Salget af næste sommers yogarejser starter til august 2021.

Udover rendyrkede grupperejser tilbyder Spies også et bredt udvalg af yoga på hoteller verden over. Lige fra deres egne koncepthoteller Sunwing Family Resorts, Ocean Beach Club og Sunprime Hotels til unikke boutiquehoteller som Estalagem da Ponta do Sol samt retreats som Mandala de Masca, hvor Spies arrangerer egne yogarejser. Efterårets mest populære hoteller til yoga er det 5-stjernede hotel Porto Galini på Lefkas, som har to yogashalas og en smuk udsigt over både hav og bjerge.

Spies tilbyder yogarejser til priser fra 5.795,-.

Se Spies’ udvalg af yogarejser: https://www.spies.dk/sport/yogarejser

For mere information:
Ulla Iversen, Group & Sport Coordinator: Tlf. 70 70 10 51
Carlos Cebrian, produktchef: Tlf. 26 14 26 93

Emner

Kategorier


Spies er Danmarks største rejsearrangør. Selskabet indgår i den nordiske rejsekoncern Nordic Leisure Travel Group sammen med rejsearrangørerne Ving i Norge og Sverige, Tjäreborg i Finland samt hotelselskabet Resorts & Hotels, der bl.a. driver hotelkæderne Sunwing Family Resorts og Sunprime Hotels. Spies’ gæster flyver fortrinsvis med søsterselskabet Sunclass Airlines . 

Kontakt

Velkommen til Spies - Presseinformation!

Presseinformation og pressemeddelelser fra Spies. Spies er Danmarks største rejsearrangør. Selskabet indgår i den nordiske rejsekoncern Nordic Leisure Travel Group.

Spies - Presseinformation
Kay Fiskers Plads 9
2300 København S
Denmark